Business

​LOAD MANAGEMENT SYSTEM

Hos POWER FUEL tilbyder vi et load management system som sikre intelligent styring af bygningens og ladestandernes samlede energiforbrug, når du skal lade din elbil. Vores ladestandere er beregnet til forskellige typer virksomheder og boligofreninger, der ønsker at tilbyde deres medarbejdere, gæster eller beboer at oplade deres bil, når den holder parkeret.


Vi installerer og monterer ladestandere til elbiler for vores kunder i hele Danmark, ligesom vi også tilbyder intelligent loadshare-system til alle kunder.

MED LOADSHARE UNDGÅr du OVERBELASTNING AF STRØMFORSYNING

Fordelen ved loadshare er at kontrollere og fordele den konkrete bygnings forbrug af strøm. Derved undgår man at overbelaste bygningens hoved- og stikledninger. 

Det kan være yderst omkostningsfuldt at udskifte hoved- og stikledninger, hvis den ikke har kunne klare belastningen for et for højt energiforbrug. I nogle tilfælde kan det være nødvendigt at etablere en ekstra transformerstation, hvilket også kan være en bekostelig udgift.

SCHNEIDER EVLINK LOAD MANAGEMENT SYSTEM

Vi tilbyder et Schneider EVlink load management system med en charge controller, der skal installeres indendørs i bygningen.​

Selve monteringen foregår på en skinne, der bliver monteret på væggen.​​ Efter montering er i sikret en intelligent styring af strøm kapaciteten i både ladestanderen og bygningens øvrige strømbehov. Samtidig kan det eliminere eventuelle problemer og udfordringer, der kan opstå som følge af, at der er mange brugere ved de pågældende ladestandere.​​

Det kan derfor betale sig at investere i et load management system, som sikre intelligent fordeling af belastningen. Samtidig kan et loadshare system, være med til at kontrollere strømforbruget for hver ladestander.​​

Systemet overvåger konstant strømforbruget og sikre at hverken ladestanderen eller den tilhørende bygning har et forbrug, der er for stort til hoved- og stikledningerne.​​

STATISK ELLER DYNAMISK FORDELING AF KAPACITETEN

Ved Schneider EVlink LMS er der mulighed for vælge mellem enten dynamisk eller statisk fordeling af strømkapaciteten.

Det sikre at du kan udnytte bygningens eksisterende strømkapacitet, uden at det er nødvendigt at investere i en ekstra transformerstation eller en ny hovedledning.

VI TILBYDER KOMPETENT RÅDGIVNING I FORBINDELSE MED LOADSHARE

Vi udføre al drift og vedligeholdelse af dine ladestandere. Vores erfarne og dygtige medarbejdere står altid klar til at hjælpe, hvis du har brug for rådgivning. Det kan for eksempel være, hvorvidt det vil være mest hensigtsmæssigt at vælge en statisk eller dynamisk fordeling af bygningens strømkapacitet. Vores veluddannet elektrikere og installatører har erfaring til at tilbyde kompetent rådgivning, når du har brug for det.

KONTAKT OS OG HØR MERE OM DE FORSKELLIGE MULIGHEDER

Overvejer du at investere i ladestandere til elbiler til bygningens kunder, medarbejdere eller beboer? Er du i tvivl om hvorvidt hoved- og stikledningerne kan holde til strømbelastningen ved højt forbrug? Du har måske allerede fået monteret ladestandere til elbiler, men der opstår overbelastning, så ikke alle kan få strøm på samme tid? Et load management system kan være den mest hensigtsmæssige økonomiske løsning.

Kontakt os og hør mere om de forskellige muligheder, vi kan tilbyde, når det kommer til loadshare.

Du kan med fordel ringe til os på telefon: :

53 70 40 30,

Du er også velkommen til at skrive til vores e-mail:

info@powerfuel.dk

powerfuel hvid aflang logo

Kontakt os​

53 70 40 30​

info@powerfuel.dk

Meterbuen 41

2740 Skovlunde

CVR: 41077719

© POWER FUEL A/S

Til public     instagram    facebook (3)     linkedin