Business

APRIL 2021

Naturbevis

​10. MARTS 2021

CSR: Det nye ALDI med solceller og elbilsladere

​ALDI er for alvor gået i gang med den grønne omstilling, da de annoncerer at de vil understøtte elbiler, ved at implementerer ladestandere ved deres butikker.

Læs artiklen her

​05. FEBRUAR 2021

Ny aftale fra elbilbranchen sikrer bedre ladenetværk til danskerne

Danske elbilister får nu markant lettere ved at lade elbilen op i det offentlige rum. Det er resultatet af en ny brancheaftale mellem alle store aktører, der opstiller ladestandere i det offentlige rum.

Læs artiklen her

​POLITIKEN D. 25. DECEMBER 2020​

Oplad din elbil med intelligent strøm

POWER FUELS innovative anvendelse af strøm, tilbyder elbilister en helt ny måde at oplade sin elbil på. POWER FUELs app er lanceret og tilbyder at forbrugeren blot betaler for den strøm de anvender.

Lancering af POWER FUEL app

Lancering af POWER FUELs app, tilbyder den almene elbilist, at vælge miljørigtig og intelligent opladning, til deres elbil. Den specialiseret betalingsløsning tilbyder forbrugeren, at de kun betaler for den anvendtestrøm.Den gratis app sikrer at forbrugeren ikke er bundet af en månedlig ydelse og ej heller et bindende abonnement. ”Det er en løsning, som tilgodeser forbrugeren. Det skal være attraktivt og fleksibelt at køre elbil. Pay as you go og gennemsigtigheden i prisen for anvendt strøm gør, at vi opfylder kravene fra nutidens elbilister.” Udtaler CEO Jacob Axeltoft.

Intelligent Strøm

POWER FUEL har selv udviklet og tilbyder, som de eneste på markedet, intelligent opladning af elbiler.​Dynamisk fordeling af strømmen sikrer, at resten af strømforbruget i hovedbygningen ikke belastes. ​


POWER FUELs intelligente løsning indeholder også løbende forbrugsmåling og afregning af anvendt strøm. Det tætte samarbejder med Schneider Electric Danmark, garanterer væghængte og terrænmonteret ladestandere af høj kvalitet.

powerfuel hvid aflang logo

Kontakt os​

53 70 40 30​

info@powerfuel.dk

Meterbuen 41

2740 Skovlunde

CVR: 41077719

© POWER FUEL A/S

Til public     instagram    facebook (3)     linkedin