Ladestandere til boligforeninger

Vi skræddersyer den rette løsning til jeres boligforeninger. Se referencerne nedenfor, de forskelligartet løsninger på ladeinfrastruktur vi imødekommer.

Referencer Boligforeninger

Boligforening på Amager

Boligforening med stor p-kælder med plads til 80, hvor hver beboer ejer deres egen parkeringsplads. Installationen er udarbejdet således at foreningen har dynamisk lastbalancering mellem ladeboksene

Ved hjælp af lukket portal kan hver enkel beboer bestille ladeboks når behovet opstår til fordelagtig pris, som er aftalt med foreningen. Beboerne oplader til kostpris ved hjælp af aktivering i Power Fuel app, eller deres personlige ladebrik.

SoMe sommerhus (16)
Design uden navn (51)

Forening i Aalborg

Boligforening med 38 parkeringspladser hvoraf 23 er placeret i carporte og 15 parkeringspladser i det fri. For at imødekomme de forskelligartet parkeringsmuligheder, skulle nogle beboere have opsat ladebokse på piedestaler og andre på væg i carporten. 

Installationen er fordelt på 2x2x63 ampere.

Ved hjælp af lukket portal kan hver enkel beboer bestille ladeboks når behovet opstår til fordelagtig pris, som er aftalt med foreningen. Beboerne oplader til kostpris ved hjælp af aktivering i Power Fuel app, eller deres personlige ladebrik.

Senior fællesskab i Værløse

En forening som senior fællesskab med egne parkering pladser fordelt i carporte og 2 områder i terræn. 

Løsningen var at der er tildelt 63 ampere som fordeler strømmen statisk til ladeboksene. 

Ved hjælp af lukket portal kan hver enkel beboer bestille ladeboks når behovet opstår til fordelagtig pris, som er aftalt med foreningen. Beboerne oplader til kostpris ved hjælp af aktivering i Power Fuel app, eller deres personlige ladebrik.

Bliv kontaktet og hør om jeres muligheder

SoMe (24)

Almen boligforening i Brønshøj

Boligforeningen har fået støbt og monteret tre piedestaler hvoraf der er sat to ladebokse op. På den måde har boligforeningen fremtidssikret ladenfrastrukturen så der kan monteres yderligere 4 ladebokse når efterspørgslen øges.

Piedestalerne og ladeboksene er monteret på foreningens fælles parkeringsplads og beboerne lader op til kostpris via Power Fuels app eller deres ladebrik.

Boligforening i København

Foreningen har installeret fire Zaptec Pro ladebokse på piedestaler, som nu er også tilgængelige for offentligheden. Installation, montering og brug af ladeboksene er udført i overensstemmelse med Københavns Kommunes retningslinjer. 

Beboerne har mulighed for at oplade til en reduceret pris, blot kostpris + 1 kr., mens andre brugere kan oplade til kostpris + 2 kr. 

Det er enkelt at starte opladningen enten gennem Power Fuel appen eller ved brug af Power Fuelladebrikken.

SoMe

Bliv kontaktet og hør om jeres muligheder

Produkteksempler

Ladeboksene nedenfor er eksempler på, hvad jeres boligforening kan beslutte jer for at have hængene.

Schneider AC Pro 22 kW

Ladeboks fra et af verdens mest bæredygtige virksomheder Schneider Electric, byder på kvalitet fra øverste hylde og et robust design med omtanke for kompliceret lastbalancering.
Kan tilkøbes med 5 meter fastmonteret kabel.

Zaptec Pro 22 kW

Ladeboksen byder på kvalitet og et robust design med omtanke for kompliceret lastbalancering. Ladeboksen er tilsluttet internet via 4G LTE-M. Ladeboksen er kompatibel med vores avanceret lastbalancering.

ABB Terra 11-22 kW

Denne ladeboks er hyppigst valgt i boligforeninger, da den tilbyder mange forskellige varianter alt fra 11 til 22 kW og mulighed for 4G i ladeboksen. Ladeboksen er kompatibel med vores avanceret lastbalancering.
Kan tilkøbes med 5 meter fastmonteret kabel.

Ofte stillede
spørgsmål

Foreningen kan etablere ladebokse på alle p-pladser. Vi anbefaler at der er minimum 6 ampere til rådighed til hver plads. Jo mere strøm der er til rådighed, des hurtigere vil bilerne oplade. Vores avanceret lastfordelingssystem vil sikre at den strøm der er til rådighed fordeles ligeligt mellem pladserne. Dette gælder både for anlæg med to pladser eller 160 pladser.

Vores installatørpartner kan analysere foreningens forbrug. Vi anbefaler at analysen foretages over to uger uden for ferie og helligdagsperioder, da dette giver det mest retvisende resultat. På den måde kan vi vejlede foreningen i hvorvidt der er ampere nok eller om foreningen anbefales at tilkøbe flere ampere. 

Foreningen kan vælge at benytte bygningens overskydende strøm eller tilkøbe nye ampere til ladeinfrastrukturen. Det er kun muligt at benytte de overskydende ampere fra fælles – og erhvervsinstallationerne. 

Foreningen skal tage stilling til om ladeboksene kun benyttes af en enkelt bruger for hver p-plads, eller om ladeboksene skal stå på fællesområde tilgængelig for alle. Ved mere end tre ladebokse, er det vigtigt at foreningen vælger ladebokse, med avanceret lastfordelingssystem. Power Fuel benytter flere anerkendte fabrikanter, der opfylder disse krav, herunder ABB, Schneider og Zaptec. 

Foreningen kan selv bestemme, hvorvidt de vil betale elregningen eller om Power Fuel skal varetage al administration. I så fald vil elregningen betales af Power Fuel og refusionen vil tilfalde beboeeren og indgå i opladningsprisen.

Power Fuel varetager den fulde drift af foreningens ladebokse i hele samarbejdsperioden.
Vedligehold varetages af ejeren af ladeboksene.

Garantien opdeles i to dele:

 1. Garantien på ladeboksen er to år i henhold til købeloven. Nogle producenter tilbyder fem års garanti. Garantien tilfalder ejeren af ladeboksen.
 2. Ladeinfrastrukturen og den grundlæggende installation til ladeboksene udføres i henhold til AB18 af autoriseret elinstallatører. 

Foreningen skal beslutte, hvorvidt hver enkel beboer skal have sin egen ladeboks på sin egen p-plads. Eller om der skal være færre ladebokse tilgængelige for alle beboere. 

Det er muligt for gæster at lade på foreningens ladebokse, da opladningen foretages via Power Fuels app og afregnes efter endt opladning. Det er op til foreningen eller den enkelte beboer om hvorvidt de ønsker at synliggøre muligheden for dette.

Hen mod 2030 vil belægning af elbiler være op mod 50% dette er politisk bestemt og Power Fuels målsætning imod den grønne omstilling. Power Fuel anbefaler at ladeinfrastrukturen i foreningen projekteres således at installationerne kan belastes med seks ampere per tilgængelig p-plads. 

Bæredygtig
mobilitet

Power Fuel arbejder aktivt med verdensmål 15 og 17.
Vi støtter Den Danske Naturfond med 100 m2 om måneden. 

For hver købte ladestander støtter og bevarer du 1 m2 natur.

Kontakt os

Udfyld formularen og så vender vi tilbage til dig. 


  Jeg er i tvivl om hvad jeg skal vælge

  Ved køb af ladeboks har du 3 muligheder.

  1. Ja tak, jeg ønsker en el- og refusionsaftale

  Power Fuel anbefaler en el- og refusionsaftale ved køb af ladeboks.

  Her får du en elaftale med variabel pris uden skjulte gebyrer.

  Prisen pr. kWh får du til indkøbspris, samt et tillæg på 0,20kr/kWh.

  Du får også en refusionsaftale på 95 øre i refusion pr. opladt kWh ved brug af vores Power Fuel app.

  Vi håndterer at din refusion håndteres og trækkes fra din elregning, så alt bliver samlet ét sted.

  Du vil modtage særskilt ordrebekræftelse på din elaftale efter tilmelding, hvor du kan læse betingelserne igennem.

  2. Ja tak, jeg ønsker kun en refusionsaftale

  Med Power Fuels refusionsaftale får du 95 øre i refusion pr. opladt kWh. Uden særligt krav om at tegne elaftale og uden binding. 

  2. Nej tak, jeg ønsker ikke en service og refusionsaftale.

  Du får tilsendt ladeboksen direkte til dig, uden ekstra aftale.

  Hvis du har bestilt ladeboks med installation:

  1. Vi kontakter dig for at aftale tidspunkt for installationen. 
  2. Vores koordinator screener for opsætning af ladeboks.
  3. Vi ankommer på aftalt tidspunkt og installere ladeboksen.
  4. Vi kører først når det virker.

  Hvad er en standard installation?

  Du vil blive kontaktet af vores elektriker indenfor 48 timer i hverdagene i tidsrummet kl. 8.00-15.00

  Power Fuels ladeløsning til private, sikrer en godkendt installation af dygtige elektrikere.

  I vores standard installation klargøres din installation til 11kW,  det vil sige, vi installerer 5G4mm kabel.

  Din nuværende installation skal overholde gældende lovgivning.

  Vores elektrikere installerer en 16 ampere sikring, da en typisk husinstallation er forsikret med 25 ampere i vejen fra Netselskabet. Opgradering af sikringen til 32 ampere (22kW), er en ekstra ydelse vores installatørpartner vil opkræve.

  Vores standard installation indeholder:

  • Kørsel til adressen (tillæg ved ikke bro-faste øer).
  • Oplægning af 10 meter 5G4mm kabel.
  • Installation af sikring i din eksisterer eltavle.
  • Opsætning og montering af din ladeboks.
  • Konfigurering og test af din ladeboks.
  • Gennemgang af hvordan din ladeboks virker med Power Fuel App.

  Evt. gravearbejde skal foretages inden installation af din ladeboks. Kabelrenden skal være 40 cm. dyb og 25 cm. bred. Vores installationspartner skal oplyses herom, inden de ankommer til adressen og minimum 2 dage før.

  Er der ikke tilstrækkelig 4G i dit område, skal din husstand stille wifi til rådighed. Hvis grænseværdien overstiger -75 dBm anbefaler vi konfigurering til wifi. Såfremt signalet ikke er tilstrækkeligt, vil vores montører tilbyde køb af en wifi-extender til montering i din 230V stikkontakt.

  Læs også den fulde beskrivelse her:

  https://powerfuel.dk/hvad-er-en-standardinstallation/

   

  Udskiftning af eksisterende ladeboks

  Har du installeret en ladeboks udført af en autoriseret elinstallatør, skal du blot bestille en udskiftning, som indebærer følgende:

  • Autoriseret etableret installation af eksisterende boks.
  • Demontering af eksisterende boks.
  • Der skal være et foransiddende RCCB (kombirelæ enten 16A eller 20A).
  • Montering, tilslutning, konfiguration og test af den nye ladeboks.
  • Gennemgang af ladeboksen og Power Fuel app.

   

  Få 500 kr. rabat, hvis du tegner en refusions- og elaftale hos Velkommen

  Når du klikker boksen med rabatten af, vil dine oplysninger blive sendt til Velkommen og blive brugt til at oprette aftalen.

  Ved at oprette en refusions- og elaftale hos Velkommen, vil du få en grøn elaftale og modtage din refusion gennem din elregning.

  Velkommen tilbyder en refusions- og elaftale med variabel pris uden skjulte gebyrer. Prisen pr. kWh er indkøbsprisen på den nordiske elbørs, samt et tillæg på 0,1875 kr./kWh. Det koster kun 49 kr./mdr og oprettelse er selvfølgelig gratis.

  Du vil umiddelbart efter dit køb her på siden modtage din ordrebekræftelse fra Velkommen. Ved køb acceterer du Velkommens forretningsbetingelser, som du finder her: https://www.Velkommen.dk/el/forretningsbetingelser/

  Kontakt os

  Udfyld formularen og så vender vi tilbage til dig.