Om Power Fuel

Vi tilbyder intelligent opladning til elbiler, som er fremtidens bæredygtige mobilitet. 

Power Fuel er en landsdækkende montør af ladestationer til elbiler, hvor vi tilbyder intelligente løsninger til boligforeninger, virksomhed og private. 

Fremtidens biler kører på el, og derfor har vi valgt at gøre det nemt for alle elbilsejere, ved at tilbyde intelligent opladning lige der, hvor behovet opstår. Er du klar til fremtiden? 

 

Lad Power Fuel sætte strøm til din frihed.

Ring til os

Du er mere end velkommen til at ringe ved at klikke herunder, eller ved at indtaste nummeret 53 70 40 30.
Vi er her for dig alle hverdage ml. 9-17. 

Du kan også sende os en mail på [email protected]
Vores fantastiske rådgivere sidder klar til at hjælpe dig med hvad end du måtte have brug for.

Se vores ladepunkter

Udover din private ladestander, får du adgang til over 100 offentlige ladestandere i hele landet. Se hvor du kan finde dem ved at klikke herunder.

Bekvemmelighed
i din lomme

Du kan med vores app oplade din bil, når elprisen er billigst, du kan se kort over ladepunkter, du kan få navigation til nærmeste ladepunkt og du kan se din faktureringshistorik. Gem dine betalingsoplysninger eller betal med MobilePay.

Bæredygtig
mobilitet

Power Fuel er yderst bevidste om at alt hvad der involverer materialer, er skabt ved produktion og har derfor i et og andet omfang udledt CO2. Vi vælger nøje vores samarbejdspartnere ud fra hvilke forebyggende og eksisterende tiltag de inkorporerer ved både håndtering og produktion. 

Schneider Electric blev i 2021 udnævnt til verdens mest bæredygtige virksomhed. Dette er blandt andet grundet deres effektivisering af ressourceforbrug og energioptimering i deres produktion. 

Vores installationspartner er nøje udvalgt og oplært i korrekt opmåling af fx kabler, således at spild mindskes. Et eventuelt overskud af kabler, opbevares således at de kan anvendes senere hvor målene passer. Såfremt stumper ikke kan anvendes, bliver de bortskaffet på ansvarlig vis med øje på genbrug og efter gældende lovgivning. 

Power Fuels bevidsthed omkring udledning af CO2, gør at vi har taget et aktivt valg om at fremme den grønne omstilling på anden vis. Vi bidrager derfor årligt med 1.200 kvadratmeter fredet dansk natur via Den Danske Naturfond. Ydermere, veksler vi én solgt ladestander til 1 kvadrameter fredet natur, som fremmer biodiversitet, forbedre forhold for planter, svampe og ikke mindst dyr. På denne måde bidrager vi i fællesskab med vores kunder og samarbejdspartnere til at optimere den grønne omstilling.

Kontakt os

Udfyld formularen og så vender vi tilbage til dig. 

  Hvad er en standard installation?

  Du vil blive kontaktet af vores elektriker indenfor 48 timer i hverdagene i tidsrummet kl. 8.00-15.00

  Power Fuels ladeløsning til private, sikrer en godkendt installation af dygtige elektrikere.

  I vores standard installation klargøres din installation til 11kW,  det vil sige, vi installerer 5G4mm kabel.

  Din nuværende installation skal overholde gældende lovgivning.

  Vores elektrikere installerer en 16 ampere sikring, da en typisk husinstallation er forsikret med 25 ampere i vejen fra Netselskabet. Opgradering af sikringen til 32 ampere (22kW), er en ekstra ydelse vores installatørpartner vil opkræve.

  Vores standard installation indeholder:

  • Kørsel til adressen (tillæg ved ikke bro-faste øer).
  • Oplægning af 10 meter 5G4mm kabel.
  • Installation af sikring i din eksisterer eltavle.
  • Opsætning og montering af din ladeboks.
  • Konfigurering og test af din ladeboks.
  • Gennemgang af hvordan din ladeboks virker med Power Fuel App.


  Evt. gravearbejde skal foretages inden installation af din ladeboks. Kabelrenden skal være 35 cm. dyb og 20 cm. bred. Vores installationspartner skal oplyses herom, inden de ankommer til adressen og minimum 2 dage før.

  Læs også den fulde beskrivelse her: https://powerfuel.dk/hvad-er-en-standardinstallation/

  Få 500 kr. rabat, hvis du tegner en refusions- og elaftale hos Velkommen

  Når du klikker boksen med rabatten af, vil dine oplysninger blive sendt til Velkommen og blive brugt til at oprette aftalen.

  Ved at oprette en refusions- og elaftale hos Velkommen, vil du få en grøn elaftale og modtage din refusion gennem din elregning.

  Velkommen tilbyder en refusions- og elaftale med variabel pris uden skjulte gebyrer. Prisen pr. kWh er indkøbsprisen på den nordiske elbørs, samt et tillæg på 0,1875 kr./kWh. Der er intet abonnement frem til d. 1/7 (herfeter 69 kr./mdr) og oprettelse koster 0 kr.

  Du vil umiddelbart efter dit køb her på siden modtage din ordrebekræftelse fra Velkommen. Ved køb acceterer du Velkommens forretningsbetingelser, som du finder her: https://www.Velkommen.dk/el/forretningsbetingelser/