Om Power Fuel

Vi tilbyder intelligent opladning til elbiler, som er fremtidens bæredygtige mobilitet. 

Power Fuel er en landsdækkende montør af ladestationer til elbiler, hvor vi tilbyder intelligente løsninger til boligforeninger og erhverv mm.. 

Fremtidens biler kører på el, og derfor har vi valgt at gøre det nemt for alle elbilsejere, ved at tilbyde intelligent opladning lige der, hvor behovet opstår. Er du klar til fremtiden? 

Lad Power Fuel sætte strøm til din frihed.

Ring til os

Du er mere end velkommen til at ringe ved at klikke herunder, eller ved at indtaste nummeret 53 70 40 30. Vi er her for dig alle hverdage ml. 9-17. 

Du kan også sende os en mail på [email protected] Vores fantastiske rådgivere sidder klar til at hjælpe dig med hvad end du måtte have brug for.

Se vores ladepunkter

Udover din private ladestander, får du adgang til over 100 offentlige ladestandere i hele landet. Se hvor du kan finde dem ved at klikke herunder.

Bekvemmelighed
i din lomme

Du kan med vores app oplade din bil, når elprisen er billigst, du kan se kort over ladepunkter, du kan få navigation til nærmeste ladepunkt, du kan se din faktureringshistorik og sælge din strøm til andre brugere.

Bæredygtig
mobilitet

Power Fuel er yderst bevidste om at alt hvad der involverer materialer, er skabt ved produktion og har derfor i et og andet omfang udledt CO2. Vi vælger nøje vores samarbejdspartnere ud fra hvilke forebyggende og eksisterende tiltag de inkorporerer ved både håndtering og produktion. 

Schneider Electric blev i 2021 udnævnt til verdens mest bæredygtige virksomhed. Dette er blandt andet grundet deres effektivisering af ressourceforbrug og energioptimering i deres produktion. 

Vores installationspartner er nøje udvalgt og oplært i korrekt opmåling af fx kabler, således at spild mindskes. Et eventuelt overskud af kabler, opbevares således at de kan anvendes senere hvor målene passer. Såfremt stumper ikke kan anvendes, bliver de bortskaffet på ansvarlig vis med øje på genbrug og efter gældende lovgivning. 

Power Fuels bevidsthed omkring udledning af CO2, gør at vi har taget et aktivt valg om at fremme den grønne omstilling på anden vis. Vi bidrager derfor årligt med 1.200 kvadratmeter fredet dansk natur via Den Danske Naturfond. Ydermere, veksler vi én solgt ladestander/ladeboks til 1 kvadrameter fredet natur, som fremmer biodiversitet, forbedre forhold for planter, svampe og ikke mindst dyr. På denne måde bidrager vi i fællesskab med vores kunder og samarbejdspartnere til at optimere den grønne omstilling.

 

Kontakt os

Udfyld formularen og så vender vi tilbage til dig. 

  Hvad er en standard installation?

  Power Fuels ladeløsning til private, sikre en godkendt installation af erfarne installatører.

  Vi har udarbejdet retningslinjer for hvad en standardinstallation hos Power Fuel indebære. Professionel rådgivning om optimal placering af ladestanderen i henhold til størst mulig sikkerhed og bedst mulig tilgang med din elbil.

  Din nuværende installation skal overholde gældende lovgivning

  Du skal have de fornødne ampere til rådighed i din installation, hvilket især er relevant ved installation af ladestanderen med effekt større end 11 kW. Sikring foran gruppetavlen må ikke overstige 63 ampere.

  Levering og installation, samt automatisering til enten 1- eller 3- faset tilslutning inklusiv N, gældende for både 16 eller 32 A og fejlstrømsafbryder HPFI, enten som kombi eller separate enheder, i eksisterende el-tavle. Fejlstrømsafbryder er type A.

  Fra eksisterende gruppetavle trækker installatøren kablet op til 15 meter langs eksisterende gulv eller væg. Ved eventuel føringsvej faktureres du pr. meter.

  Vi sikrer at installationen opfylder de krav, som bilfabrikanter stiller i henhold til garanti. Vi tester og sikrer at din ladestander virker i henhold til gældende lovgivning. Afslutningsvis vejleder vi dig i den daglige brug.

  Hvad ligger ud over standardinstallation

  Størstedelen af vores kunder får installeret ladeboksen uden yderligere omkostninger. Der kan dog være særlige forhold, som gør at installationen kræver ekstra ydelser. Vores installatørpartner vil altid involvere dig i opgavens omfang og pris inden installationen påbegyndes.

  Læs også den fulde beskrivelse her: https://powerfuel.dk/hvad-er-en-standardinstallation/

  Få 1.000 kr. rabat, hvis du tegner en grøn elaftale hos Velkommen.

  Når du klikker boksen med rabatten af, vil dine oplysninger blive sendt til Velkommen A/S og blive brugt til at oprette deres elaftale “GrønEl”.

  GrønEl er en elaftale med variabel pris og 100% grøn strøm. Prisen pr. kWh er indkøbsprisen på den nordiske elbørs, samt et tillæg på 0,1875 øre/kWh. GrønEl koster 0 kr. i abonnement.

  Du vil umiddelbart efter dit køb her på siden modtage din ordrebekræftelse fra Velkommen A/S. Ved køb acceterer du Velkommens forretningsbetingelser, som du finder her: https://velkommen.dk/betingelser-energi