Fleksible løsninger til din virksomhed eller kommune

Hvad end i har to eller hundrede elbiler, administrerer jeres opladninger til kostpris.
Systemet kan forberedes således at i løbende kan tilføje flere ladestandere, i takt med at organisationen får flere elbiler.

Virksomheder

Ladeløsninger til virksomheder der tilgodeser medarbejdere og gæster med elbil.

Kommuner

Vi er flere kommuners foretrukne ladeoperatør med speciale i optimering af flåde og ladeinfrastruktur.

Installatører

Din samarbejdspartner til køb samt specialiseret teknisk rådgivning ved opsætning af ladebokse. 

Virksomheder

Skræddersyede ladeløsninger til jeres virksomhed så overgangen til elektriske køretøjer bliver hurtig, nem og effektiv.

 • Komplet ladeløsning: Vi tilbyder installation, drift og vedligeholdelse af ladestandere. Tilbyd medarbejdere en attraktiv fordel i form af nem opladning på arbejdspladsen.
 • Segmenterede betalinger: Medarbejdere og gæster betaler via vores app, og virksomheden modtager én samlet faktura på månedsbasis.
 • Fremtidssikret løsning: Vi tilbyder skalerbare løsninger, der kan tilpasses jeres behov i takt med, at virksomheden vokser. Bidrag til en grønnere fremtid ved at støtte op om elektrificering af transporten.

Bliv kontaktet og hør om jeres muligheder

Kommuner

Omstillingen til elbiler i kommunens interne flåde kræver en gennemtænkt og effektiv ladeinfrastruktur.

Kommuner og offentlige institutioner kan få glæde af en flåde der oplades på det mest omkostningseffektive tidspunkt. Dette har for flere kommuner allerede resulteret i betydelige besparelser for kommunens drift og understøtter målene om en mere bæredygtig fremtid.

Fra den indledende rådgivning omkring driftssikre ladebokse til  administration af anlægget sikre Power Fuel en kontinuerlig optimeret løsning. Vores ekspertise og erfaring har sikret, at flere kommuner allerede nyder godt af en god ladeinfrastruktur som dækker deres behov, samt optimeret software med anvendelse således at kommunen opnår maksimal effektivitet.

Installatører

Er du installatør og har du kunder til ladebokse? Vi har gjort det let og bekvemt for dig som installatør.

Vi tilbyder hurtig levering af ladebokse fra dag til dag, suppleret med detaljeret vejledning i opsætning. Dette sikrer en gnidningsløs proces for dig og dine kunder. Vores onboarding afdeling tester og verificerer funktionaliteten af ladeboksen med elektrikeren, inden installationen er afsluttet. Dette garanterer en problemfri oplevelse for din kunder og øger din kundetilfredshed.

Ved at samarbejde med Power Fuel får du adgang til et bredt udvalg af innovative ladebokse, der passer til ethvert behov. Vi tilbyder konkurrencedygtige priser, professionel support og et stærkt brand, der kan styrke din virksomheds profil.

DC lader til kommuner

Power Fuel sætter en DC lader med 60 kW op for Ballerup kommune på ny lokation i Ågerup.

Kommunen har på lokationen en materialegård med forskellige typer varebiler, hvor de er afhængige af at alle bilerne kan lade hurtigt op for at komme ud og køre.

Power Fuel administrerer 61 af Ballerup kommunes 22 kW ladestandere, som de anvender til deres interne flåde i form af hjemmeplejen, kommunebiler, busser til specialbiler og ved rådhuset. Grundet avanceret loadshare, kan disse biler få fordelt strømmen, således at der altid er strøm når en medarbejder møder ind.

Ved materialegården er situationen anderledes, da der er mange varebiler, som skal køre i samme tidsrum, så jo hurtigere de kan få strøm på varebilerne, jo hurtigere er de klar til at komme ud og køre.

Ofte stillede
spørgsmål

Jeres organisation kan oprette en firmaaftale med Power Fuel, hvor både ladestandere til virksomheden og privat ladeboks til medarbejderen, kan indgå i den samlet løsning.

Kontakt [email protected] for at høre hvilken løsning der vil passe til jeres organisation.

Power Fuel tilbyder forskellige lade- og pakkeløsninger hvor vi står for at etablere, installere servicere og drive ladestanderne. Vores dedikeret fagpersoner kan hjælpe med vejledning om hvilken løsning der vil passe til jeres virksomhed. Eksempelvis kan det være en løsning med ladestandere, der oplader elbiler om natten og samtidig kan benyttes af kunder, samt medarbejdere om dagen. En løsning kan også være hurtigladere på organisationens forskellige matrikler, så de kørende medarbejdere hurtig kan lade op.

Kontakt [email protected] for at høre hvilken løsning der vil passe til jeres arbejdsplads.

Organisationen modtager en opkrævning, af medarbejderens forbrug på hjemmeadressen. Forbruget tilbagebetales til medarbejderen. Er medarbejderen refusionsberettiget vil dette ligeledes blive tilbagebetalt. Medarbejderen kan vælge mellem private og erhvervsmæssige opladning direkte i Power Fuels app. Forbruget afregnes jævnfør strømmens markedsprisen time for time.

Ofte bliver ladebokse i organisationer anvendt flere gange dagligt, det er derfor vigtigt at vælge en driftsikker og holdbar ladeboks. Power Fuel benytter flere anerkendte fabrikanter, der opfylder disse krav, herunder ABB, Schneider og Zaptec.

Power Fuel varetager den fulde drift af organisationens ladebokse i hele samarbejdsperioden.
Vedligehold varetages af ejeren af ladeboksene.

Garantien opdeles i to dele:

 • Garantien på ladeboksen er ét år i henhold til købeloven. Nogle producenter tilbyder fem års garanti.

 • Ladeinfrastrukturen og den grundlæggende installation til ladeboksene udføres i henhold til AB18 af autoriseret elinstallatører.

Det er muligt for organisationen at gøre ladeboksen offentlig tilgængelig. Organisationen kan prisdifferentiere sig, således at medarbejderne for eksempel lader gratis og udefrakommende betaler en fast pris eller variabel markedspris.

Det er op til organisationen hvorvidt det skal tilbydes at gæster kan oplade på ens ladebokse. Power Fuel opretter lukkede brugergrupper, der varetages af en administrator i virksomheden.
Det er også muligt at få udleveret gæsteladebrikker, hvor gæsterne kan oplade til 0 kr. eller organisationens prissætning.

Produkteksempler

Ladeboksene nedenfor er eksempler på, hvad jeres boligforening kan beslutte jer for at have hængene.

Easee 11-22 kW

Alle Easee-produkter har en dokumenteret sikkerhedsstatistik og er omhyggeligt testet og godkendt af akkrediterede tredjepartsorganer. Ladeboksen har teknologisk avancerede sikkerhedsfunktioner, som er designet til at skabe en endnu sikkere og mere effektiv opladning af din elbil.

Zaptec Pro 22 kW

Ladeboksen byder på kvalitet og et robust design, som går godt i spænd med større parkeringspladser, nybyggeri og virksomheder  med omtanke for kompliceret lastbalancering.
Strømmen deles dynamisk på tværs af af alle ladestationer og balanceres mellem enkelt- og trefaset opladning.

Zaptec Go 22 kW

Med Zaptec Go har producenten kombineret traditionelt skandinavisk design med banebrydende norsk teknologi og skabt en af verdens mindste og smarteste ladestandere med maksimal effekt op til 22 kW. Zaptec Go er på størrelse med en tablet og har et minimalistisk design, der passer ind i omgivelserne.

Sådan kommer du i gang

Kontakt os, hvis du ønsker at få opsat en eller flere ladestandere.

Vi vurderer i samråd med dig hvad dine behov og ønsker til den intelligente løsning er. Herefter kommer vi ud og foretager en besigtigelse af din ejendom, sammen med vores installationspartner.
Efter inspektionen og samtalen med dig, fremsender vi et uforpligtende tilbud til dig på den rette ladestation samt installationen. Når du har godkendt tilbuddet, aftaler vi en dato for selve installationen.
Til sidst foretages selve installationen af din nye ladestation.
Vi sikrer selvfølgelig at den virker, inden vi forlader stedet. Herefter, er du klar til at få opladt din elbil.

Vi dækker hele Danmark og Europa med over
8000 ladepunkter

Power Fuel kan
anbringes overalt

Bekvemmelighed
i din lomme

Du kan med vores app oplade din bil, når elprisen er billigst, du kan se kort over ladepunkter, du kan få navigation til nærmeste ladepunkt og du kan se din faktureringshistorik. Gem dine betalingsoplysninger eller betal med MobilePay.

Bæredygtig
mobilitet

Power Fuel arbejder aktivt med verdensmål 15 og 17.
Vi støtter Den Danske Naturfond med 100 m2 om måneden. 

For hver købte ladestander støtter og bevarer du 1 m2 natur.

Kontakt os

Udfyld formularen og så vender vi tilbage til dig.   Kontakt os

  Udfyld formularen og så vender vi tilbage til dig. 


   Ved køb af ladeboks har du 2 muligheder.

   1. Ja tak, jeg ønsker service og refusion.

   Ved valg af service kan du føle dig tryk i dit køb, hvis nu uheldet er ude. Vi er altid tilgængelig for dig, og sikrer at din ladeboks fungerer.

   Med Power Fuels refusionsaftale får du 95 øre i refusion pr. opladt kWh. Uden særligt krav om at tegne en elaftale og uden binding.

   Kort fortalt, her er hvorfor du skal vælge service- og refusionsaftale

   Refusion er en tilbagebetaling af et beløb på 95 øre pr. kWh og fra 1. juli 2024 ændres dette til 87 øre pr. kWh inklusiv moms. Vi følger til enhver tid statens takst for refusion af strøm for opladning.

   Hvis du bruger 300 kWh på at lade din elbil, så sikrer vi at du får din refusion der svarer til 285 kr. inkl. moms.

   Dette tiltag er lavet af staten, men du skal aktivt søge om refusion for at få det ud fra dit forbrug – Det kan være en masse bekymringer, rettelser og spild af din tid at håndtere og dobbelttjekke.

   Alt det kan vi håndtere for dig automatisk, så du er sikret at din refusion gennem vores refusionsaftale.

   2. Nej tak, jeg ønsker ikke en service- og refusionsaftale.

   Du får tilsendt ladeboksen direkte til dig, uden ekstra aftale.

   Hvis du har bestilt ladeboks med installation:

   Vi kontakter dig for at aftale tidspunkt for installationen.

   Vores koordinator screener for opsætning af ladeboks.

   Vi ankommer på aftalt tidspunkt og installere ladeboksen.

   Vi kører først når det virker.

   Hvad er en standard installation?

   Du vil blive kontaktet af vores installationsteam indenfor 2 arbejdsdage i hverdagene i tidsrummet kl. 8.00-15.00

   Power Fuels ladeløsning til private, sikrer en godkendt installation af dygtige elektrikere.

   I vores standard installation klargøres din installation til 11kW,  det vil sige, vi installerer 5G 4mm kabel.

   Din nuværende installation skal overholde gældende lovgivning.

   Vores elektrikere installerer en 20 ampere sikring, da en typisk husinstallation er forsikret med 25 ampere i vejen fra Netselskabet. Opgradering af sikringen til 32 ampere (22kW), er en ekstra ydelse vores installatørpartner vil opkræve.

   Vores standard installation indeholder:

   • Kørsel til adressen (tillæg ved ikke bro-faste øer).
   • Oplægning af 10 meter 5G4mm kabel
    (Kablet mellem din eltavle og ladestanderen)
   • Installation af sikring i din eksisterer eltavle.
   • Opsætning og montering af din ladeboks.
   • Konfigurering og test af din ladeboks.
   • Gennemgang af hvordan din ladeboks virker med Power Fuel App.

   Evt. gravearbejde skal foretages inden installation af din ladeboks. Kabelrenden skal være 40 cm. dyb og 25 cm. bred. Vores installationspartner skal oplyses herom, inden de ankommer til adressen og minimum 2 dage før.

   Er der ikke tilstrækkelig 4G i dit område, skal din husstand stille wifi til rådighed. Hvis grænseværdien overstiger -75 dBm anbefaler vi konfigurering til wifi. Såfremt signalet ikke er tilstrækkeligt, vil vores montører tilbyde køb af en wifi-extender til montering i din 230V stikkontakt.

   Læs også den fulde beskrivelse her:

   https://powerfuel.dk/hvad-er-en-standardinstallation/

   Udskiftning af eksisterende ladeboks

   Har du installeret en ladeboks udført af en autoriseret elinstallatør, skal du blot bestille en udskiftning, som indebærer følgende:

   • Autoriseret etableret installation af eksisterende boks.
   • Demontering af eksisterende boks.
   • Der skal være et foransiddende RCCB (kombirelæ enten 16A eller 20A).
   • Montering, tilslutning, konfiguration og test af den nye ladeboks.
   • Gennemgang af ladeboksen og Power Fuel app.

   Hvad indeholder en el- og refusionsaftale?

   Hej, beklager at siden ser lidt speciel ud – Vi arbejder på det

   08/04-2024

   Kontakt os

   Udfyld formularen og så vender vi tilbage til dig.