Power Fuel tilbyder samlede og fleksible løsninger til din virksomhed, kommune eller forening

Hvad end i har to eller hundrede elbiler, administrerer vi opladningen af disse med intelligent strøm. Systemet kan forberedes således at i løbende kan tilføje flere ladestandere, i takt med at organisationen får flere elbiler.

Ladepunkter i
hele Danmark

Udover din private ladestander, får du adgang til over 100 offentlige ladestandere i hele landet.

Intelligente
ladestandere

Med en intelligent ladestander fra Power Fuel er der altid strøm på bilen, når du skal bruge den.

Alt lige ved
hånden

Power Fuel app har præcist de features, som kan give dig en hjælpende hånd. Nothing more.

Administration

Power Fuels app gør det nemt og fleksibelt når du skal lade din elbil.

Efter du har downloadet appen, kan du starte og stoppe ladningen, samtidig med, at du har overblik over hvor mange kWh, og dermed også kr., du bruger.

Afregning sker efter endt ladning og du kan løbende følge med i transaktionerne via vores app. 

Vi sørger for softwareopdateringer, drift og vedligeholdelse af dit ladeudstyr.
Opstår der komplikationer eller spørgsmål, udfører vi altid fuld service samt support.

Ladestation til elbil

Power Fuel tilbyder fuld administration med bruger fakturering og montering af ladestandere til elbiler. Vores fleksible løsninger kan tilpasses til kommuner og virksomheder over hele landet. Vores løsning til kommuner kan justeres alt efter om den skal være til rådighed for internt personale eller kommunernes borgere, hvor vi kan tilbyde offentlige tilgængelige ladestandere. 
Den fornuftige beslutning om at køre elbil, skal gerne afspejle muligheden og fleksibiliteten for at kunne lade den op, lige så snart bilen holder stille. Din elbil holder typisk stille i mange timer, når du enten er på arbejde eller derhjemme. Derfor har vi valgt at gøre det nemt for alle elbilsejere, ved at tilbyde intelligent opladning lige der, hvor behovet opstår

Foreninger

Gør det fleksibelt for jeres forenings elbilsejere med et lukket ladenetværk til beboere samt en offentlig løsning til gæster.

Hvis behovet opstår for opladning af elbiler i jeres forening, så tilbyder vi at administrere jeres ladestandere. Foreningen får sit eget lukkede netværk, hvor kun jeres beboere har adgang. Hver beboer får således sit eget unikke ID-nummer, og vil kunne igangsætte/stoppe opladningen samt holde overblik over udgifter og benyttede kWh. pr. transaktion. Dette gør det nemt og fleksibelt for elbilister at oplade deres elbiler. Foreningen kan sammenslutte det lukkede ladenetværk med en offentlig tilgængelig løsning, hvorpå gæster kan oplade på udvalgte ladestandere. Vi tilbyder administrering og vejledning til jeres behov mod et månedligt gebyr.

Virksomheder

Gør det fleksibelt for virksomhedens elbilsejere med et lukket ladenetværk til ansatte samt en offentlig løsning till gæster.

I takt med at virksomheder såsom hoteller, flåder og ejendomsadministratorer omstiller i et hastigt tempo til grøn transport, er det nødvendigt med opladning til gæster og medarbejdere. Power Fuel hjælper jeres virksomhed med at gøre overgangen til elektriske køretøjer, både hurtig, nem og effektivt. Vi segmenterer betalingerne via vores egen lukkede profil i appen, hvor fakturering til virksomheden foregår på månedsbasis. 

Offentlige institutioner

Vi tilbyder administrering af offentlige ladestandere til flåder i hjemmeplejen, kommuner, skoler og børnehaver.

Det behøver ikke at være kompliceret at holde en hel flåde kørende – så længe du vælger en fleksibel og fungerende ladeløsning. Power Fuel tilbyder administrering af ladestandere til offentlige institutioner, såsom kommuner, flåder i hjemmeplejen, skoler og børnehaver. Vores opladning indebærer intelligent opladning og systemet kan forberedes således, at i løbende kan tilføje flere ladestandere i takt med at jeres behov stiger.

Enkelt udvalg af ladestationer

Hos Power Fuel tilbyder vi professionel opsætning og installation af ladestationer til elbiler, der sikrer dig en intelligent opladning.

Vi har nøje udvalgte ladestationer og kan blandt andet tilbyde:

  • Schneider AC Pro og Park
  • ABB Terra AC og DC
  • Zaptec Pro AC
  • Zaptec Go AC
  • Etrel Premium AC

Lad os stå for alt

Power Fuels kunder skal ikke bekymre sig om administration eller fakturering af forbruget.

Vi står for drift og vedligeholdelse af ladestationerne og står altid klar til at hjælpe.

Vi garanterer et kvalitetssikret administrationsmodul, som giver en komplet løsning til slutbrugerne af vores ladestationer.

Vores team består af specialister, elektrikere og installatører, hvilket sikrer dig kvalificeret hjælp – hver gang.

Sådan kommer du i gang

Kontakt os, hvis du ønsker at få opsat en eller flere ladestandere.

Vi vurderer i samråd med dig hvad dine behov og ønsker til den intelligente løsning er. Herefter kommer vi ud og foretager en besigtigelse af din ejendom, sammen med vores installationspartner.
Efter inspektionen og samtalen med dig, fremsender vi et uforpligtende tilbud til dig på den rette ladestation samt installationen. Når du har godkendt tilbuddet, aftaler vi en dato for selve installationen.
Til sidst foretages selve installationen af din nye ladestation.
Vi sikrer selvfølgelig at den virker, inden vi forlader stedet. Herefter, er du klar til at få opladt din elbil.

Vi dækker hele Danmark med over
100 ladepunkter

Power Fuel kan
anbringes overalt

Bekvemmelighed
i din lomme

Du kan med vores app oplade din bil, når elprisen er billigst, du kan se kort over ladepunkter, du kan få navigation til nærmeste ladepunkt og du kan se din faktureringshistorik. Gem dine betalingsoplysninger eller betal med MobilePay.

Bæredygtig
mobilitet

Power Fuel arbejder aktivt med verdensmål 15 og 17.
Vi støtter Den Danske Naturfond med 100 m2. 

For hver købte ladestander støtter og bevarer du 1 m2 natur.

Hvad er en standard installation?

Power Fuels ladeløsning til private, sikre en godkendt installation af erfarne installatører.

Vi har udarbejdet retningslinjer for hvad en standardinstallation hos Power Fuel indebære. Professionel rådgivning om optimal placering af ladestanderen i henhold til størst mulig sikkerhed og bedst mulig tilgang med din elbil.

Din nuværende installation skal overholde gældende lovgivning

Du skal have de fornødne ampere til rådighed i din installation, hvilket især er relevant ved installation af ladestanderen med effekt større end 11 kW. Sikring foran gruppetavlen må ikke overstige 63 ampere.

Levering og installation, samt automatisering til enten 1- eller 3- faset tilslutning inklusiv N, gældende for både 16 eller 32 A og fejlstrømsafbryder HPFI, enten som kombi eller separate enheder, i eksisterende el-tavle. Fejlstrømsafbryder er type A.

Fra eksisterende gruppetavle trækker installatøren kablet op til 15 meter langs eksisterende gulv eller væg. Ved eventuel føringsvej faktureres du pr. meter.

Vi sikrer at installationen opfylder de krav, som bilfabrikanter stiller i henhold til garanti. Vi tester og sikrer at din ladestander virker i henhold til gældende lovgivning. Afslutningsvis vejleder vi dig i den daglige brug.

Hvad ligger ud over standardinstallation

Størstedelen af vores kunder får installeret ladeboksen uden yderligere omkostninger. Der kan dog være særlige forhold, som gør at installationen kræver ekstra ydelser. Vores installatørpartner vil altid involvere dig i opgavens omfang og pris inden installationen påbegyndes.

Eventuelle ekstra omkostninger i forbindelse med installationen, faktureres direkte mellem installationspartneren og kunden. 

Læs også den fulde beskrivelse her: https://powerfuel.dk/hvad-er-en-standardinstallation/

Få 1.000 kr. rabat, hvis du tegner en grøn elaftale hos Velkommen.

Når du klikker boksen med rabatten af, vil dine oplysninger blive sendt til Velkommen A/S og blive brugt til at oprette deres elaftale “GrønEl”.

GrønEl er en elaftale med variabel pris og 100% grøn strøm. Prisen pr. kWh er indkøbsprisen på den nordiske elbørs, samt et tillæg på 0,1875 øre/kWh. GrønEl koster 0 kr. i abonnement.

Du vil umiddelbart efter dit køb her på siden modtage din ordrebekræftelse fra Velkommen A/S. Ved køb acceterer du Velkommens forretningsbetingelser, som du finder her: https://velkommen.dk/betingelser-energi