Power Fuel tilbyder samlede og fleksible løsninger til din virksomhed eller kommune

Hvad end i har to eller hundrede elbiler, administrerer vi opladningen af disse med intelligent strøm. Systemet kan forberedes således at i løbende kan tilføje flere ladestandere, i takt med at organisationen får flere elbiler.

Ladepunkter i
hele Danmark

Udover din private ladestander, får du adgang til over 1500 offentlige ladestandere i hele landet.

Intelligente
ladestandere

Med en intelligent ladestander fra Power Fuel er der altid strøm på bilen, når du skal bruge den.

Alt lige ved
hånden

Power Fuel app har præcist de features, som kan give dig en hjælpende hånd. Nothing more.

Administration

Power Fuels app gør det nemt og fleksibelt når du skal lade din elbil.

Efter du har downloadet appen, kan du starte og stoppe ladningen, samtidig med, at du har overblik over hvor mange kWh, og dermed også kr., du bruger.

Afregning sker efter endt ladning og du kan løbende følge med i transaktionerne via vores app. 

Vi sørger for softwareopdateringer, drift og vedligeholdelse af dit ladeudstyr.
Opstår der komplikationer eller spørgsmål, udfører vi altid fuld service samt support.

Ladestation til elbil

Power Fuel tilbyder fuld administration med bruger fakturering og montering af ladestandere til elbiler. Vores fleksible løsninger kan tilpasses til kommuner og virksomheder over hele landet. Vores løsning til kommuner kan justeres alt efter om den skal være til rådighed for internt personale eller kommunernes borgere, hvor vi kan tilbyde offentlige tilgængelige ladestandere. 
Den fornuftige beslutning om at køre elbil, skal gerne afspejle muligheden og fleksibiliteten for at kunne lade den op, lige så snart bilen holder stille. Din elbil holder typisk stille i mange timer, når du enten er på arbejde eller derhjemme. Derfor har vi valgt at gøre det nemt for alle elbilsejere, ved at tilbyde intelligent opladning lige der, hvor behovet opstår

Virksomheder

Gør det fleksibelt for virksomhedens elbilsejere med et lukket ladenetværk til ansatte samt en offentlig løsning till gæster.

I takt med at virksomheder såsom hoteller, flåder og ejendomsadministratorer omstiller i et hastigt tempo til grøn transport, er det nødvendigt med opladning til gæster og medarbejdere. Power Fuel hjælper jeres virksomhed med at gøre overgangen til elektriske køretøjer, både hurtig, nem og effektivt. Vi segmenterer betalingerne via vores egen lukkede profil i appen, hvor fakturering til virksomheden foregår på månedsbasis. 

Bliv kontaktet og hør om jeres muligheder

Offentlige institutioner

Vi tilbyder administrering af offentlige ladestandere til flåder i hjemmeplejen, kommuner, skoler og børnehaver.

Det behøver ikke at være kompliceret at holde en hel flåde kørende – så længe du vælger en fleksibel og fungerende ladeløsning. Power Fuel tilbyder administrering af ladestandere til offentlige institutioner, såsom kommuner, flåder i hjemmeplejen, skoler og børnehaver. Vores opladning indebærer intelligent opladning og systemet kan forberedes således, at i løbende kan tilføje flere ladestandere i takt med at jeres behov stiger.

Installatører

Er du installatør og har du kunder til Power Fuels ladebokse? Vi har gjort det let og bekvemt for dig som installatør.

Vi sender ladeboksene fra dag til dag og med fuld vejledning af opsætning.
På den måde garanterer du dine kunder den bedste oplevelse.
Vores onboarding afdeling, sikrer at ladeboksen virker inden du forlader stedet. Med informativ brochure sammen med ladeboksen, kan kunden trygt komme i gang med brug af ladeboksen. Her finder kunden også relevante kontaktoplysninger, såfremt der opstår spørgsmål.

Ofte stillede
spørgsmål

Jeres organisation kan oprette en firmaaftale med Power Fuel, hvor både ladestandere til virksomheden og privat ladeboks til medarbejderen, kan indgå i den samlet løsning.

Kontakt [email protected] for at høre hvilken løsning der vil passe til jeres organisation.

Power Fuel tilbyder forskellige lade- og pakkeløsninger hvor vi står for at etablere, installere servicere og drive ladestanderne. Vores dedikeret fagpersoner kan hjælpe med vejledning om hvilken løsning der vil passe til jeres virksomhed. Eksempelvis kan det være en løsning med ladestandere, der oplader elbiler om natten og samtidig kan benyttes af kunder, samt medarbejdere om dagen. En løsning kan også være hurtigladere på organisationens forskellige matrikler, så de kørende medarbejdere hurtig kan lade op.

Kontakt [email protected] for at høre hvilken løsning der vil passe til jeres arbejdsplads.

Organisationen modtager en opkrævning, af medarbejderens forbrug på hjemmeadressen. Forbruget tilbagebetales til medarbejderen. Er medarbejderen refusionsberettiget vil dette ligeledes blive tilbagebetalt. Medarbejderen kan vælge mellem private og erhvervsmæssige opladning direkte i Power Fuels app. Forbruget afregnes jævnfør strømmens markedsprisen time for time.

Ofte bliver ladebokse i organisationer anvendt flere gange dagligt, det er derfor vigtigt at vælge en driftsikker og holdbar ladeboks. Power Fuel benytter flere anerkendte fabrikanter, der opfylder disse krav, herunder ABB, Schneider og Zaptec.

Power Fuel varetager den fulde drift af organisationens ladebokse i hele samarbejdsperioden.
Vedligehold varetages af ejeren af ladeboksene.

Garantien opdeles i to dele:

 • Garantien på ladeboksen er ét år i henhold til købeloven. Nogle producenter tilbyder fem års garanti.

 • Ladeinfrastrukturen og den grundlæggende installation til ladeboksene udføres i henhold til AB18 af autoriseret elinstallatører.

Det er muligt for organisationen at gøre ladeboksen offentlig tilgængelig. Organisationen kan prisdifferentiere sig, således at medarbejderne for eksempel lader gratis og udefrakommende betaler en fast pris eller variabel markedspris.

Det er op til organisationen hvorvidt det skal tilbydes at gæster kan oplade på ens ladebokse. Power Fuel opretter lukkede brugergrupper, der varetages af en administrator i virksomheden.
Det er også muligt at få udleveret gæsteladebrikker, hvor gæsterne kan oplade til 0 kr. eller organisationens prissætning.

Enkelt udvalg af ladestationer

Hos Power Fuel tilbyder vi professionel opsætning og installation af ladestationer til elbiler, der sikrer dig en intelligent opladning.

Vi har nøje udvalgte ladestationer og kan blandt andet tilbyde:

 • Schneider AC Pro og Park
 • ABB Terra AC og DC
 • Zaptec Pro AC
 • Zaptec Go AC
 • Etrel Premium AC

Lad os stå for alt

Power Fuels kunder skal ikke bekymre sig om administration eller fakturering af forbruget.

Vi står for drift og vedligeholdelse af ladestationerne og står altid klar til at hjælpe.

Vi garanterer et kvalitetssikret administrationsmodul, som giver en komplet løsning til slutbrugerne af vores ladestationer.

Vores team består af specialister, elektrikere og installatører, hvilket sikrer dig kvalificeret hjælp – hver gang.

Sådan kommer du i gang

Kontakt os, hvis du ønsker at få opsat en eller flere ladestandere.

Vi vurderer i samråd med dig hvad dine behov og ønsker til den intelligente løsning er. Herefter kommer vi ud og foretager en besigtigelse af din ejendom, sammen med vores installationspartner.
Efter inspektionen og samtalen med dig, fremsender vi et uforpligtende tilbud til dig på den rette ladestation samt installationen. Når du har godkendt tilbuddet, aftaler vi en dato for selve installationen.
Til sidst foretages selve installationen af din nye ladestation.
Vi sikrer selvfølgelig at den virker, inden vi forlader stedet. Herefter, er du klar til at få opladt din elbil.

Vi dækker hele Danmark med over
100 ladepunkter

Power Fuel kan
anbringes overalt

Bekvemmelighed
i din lomme

Du kan med vores app oplade din bil, når elprisen er billigst, du kan se kort over ladepunkter, du kan få navigation til nærmeste ladepunkt og du kan se din faktureringshistorik. Gem dine betalingsoplysninger eller betal med MobilePay.

Bæredygtig
mobilitet

Power Fuel arbejder aktivt med verdensmål 15 og 17.
Vi støtter Den Danske Naturfond med 100 m2 om måneden. 

For hver købte ladestander støtter og bevarer du 1 m2 natur.

Kontakt os

Udfyld formularen og så vender vi tilbage til dig.   Hvad er en standard installation?

  Du vil blive kontaktet af vores elektriker indenfor 48 timer i hverdagene i tidsrummet kl. 8.00-15.00

  Power Fuels ladeløsning til private, sikrer en godkendt installation af dygtige elektrikere.

  I vores standard installation klargøres din installation til 11kW,  det vil sige, vi installerer 5G4mm kabel.

  Din nuværende installation skal overholde gældende lovgivning.

  Vores elektrikere installerer en 16 ampere sikring, da en typisk husinstallation er forsikret med 25 ampere i vejen fra Netselskabet. Opgradering af sikringen til 32 ampere (22kW), er en ekstra ydelse vores installatørpartner vil opkræve.

  Vores standard installation indeholder:

  • Kørsel til adressen (tillæg ved ikke bro-faste øer).
  • Oplægning af 10 meter 5G4mm kabel.
  • Installation af sikring i din eksisterer eltavle.
  • Opsætning og montering af din ladeboks.
  • Konfigurering og test af din ladeboks.
  • Gennemgang af hvordan din ladeboks virker med Power Fuel App.

   

  Evt. gravearbejde skal foretages inden installation af din ladeboks. Kabelrenden skal være 35 cm. dyb og 20 cm. bred. Vores installationspartner skal oplyses herom, inden de ankommer til adressen og minimum 2 dage før.

  Har du købt en ladeboks med wifi

  I forbindelse med installation af din ladeboks, skal husstanden stille wifi til rådighed ved installationsstedet på datoen for installeringen af ladeboksen.
  Dit wifi skal kunne tilbyde 2,4 Ghz forbindelse til ladeboksen og den må ikke være dual-band. Hvis du er i tvivl, skal du ringe til din internetudbyder, som kan hjælpe dig med opsætningen. Hvis wifi-signalet ikke er tilstrækkeligt, vil vores montør tilbyde køb af en wifi-extender til montering i din 230V stikkontakt.

   

  Har du købt en ladeboks med med 4G

  Er der ikke tilstrækkelig 4G i dit område, skal husstanden stille wifi til rådighed ved installationsstedet på datoen for installeringen af ladeboksen. Hvis grænseværdien overstiger -75 dBm anbefaler vi konfigurering til wifi. Hvis signalet ikke er tilstrækkeligt, vil vores montører tilbyde køb af en wifi-extender til montering i din 230V stikkontakt.

  Læs også den fulde beskrivelse her: https://powerfuel.dk/hvad-er-en-standardinstallation/

  Få 500 kr. rabat, hvis du tegner en refusions- og elaftale hos Velkommen

  Når du klikker boksen med rabatten af, vil dine oplysninger blive sendt til Velkommen og blive brugt til at oprette aftalen.

  Ved at oprette en refusions- og elaftale hos Velkommen, vil du få en grøn elaftale og modtage din refusion gennem din elregning.

  Velkommen tilbyder en refusions- og elaftale med variabel pris uden skjulte gebyrer. Prisen pr. kWh er indkøbsprisen på den nordiske elbørs, samt et tillæg på 0,1875 kr./kWh. Der er intet abonnement frem til d. 1/7 (herfeter 69 kr./mdr) og oprettelse koster 0 kr.

  Du vil umiddelbart efter dit køb her på siden modtage din ordrebekræftelse fra Velkommen. Ved køb acceterer du Velkommens forretningsbetingelser, som du finder her: https://www.Velkommen.dk/el/forretningsbetingelser/