Ladeløsning til boligforeninger

Interessen for grøn omstilling i boligforeninger er stigende.

Vi hjælper med at tilbyde nem opladning af elbiler til beboerne.
En investering i ladestandere øger ejendomsværdien og bidrager
til en bæredygtig fremtid.

Det skal være nemt for boligforeningernes beboere at vælge elbil. Derfor er vi med jer hele vejen!

Så nemt er det at
komme i gang

1. Kontakt os

Kontakt os, så vil vi sammen finde ud af, hvilken ladeløsning der passer bedst til jeres boligforening.

2. Besigtigelse

Vi kommer ud og besigtiger jeres forening for at se, hvilken ladestander til elbiler, der giver bedst mening.

3. Installation

Vi kommer ud og installerer jeres ladestandere. Herefter kan beboerne nemt sætte gang i opladning af deres elbil.

Et kontaktpunkt
hele vejen

Hos Power Fuel har vi samlet alt inden for rådgivning, installation og administrering af ladestandere.
Tryghed hele vejen.

Fleksibel ladeløsning til boligforeninger

Alle boligforeninger er forskellige og fortjener forskellige ladeløsninger. Vi skræddersyer den bedste løsning .
Nemt og bekvemt.

Opladning til
kostpris

Beboerne betaler kun for det strøm de bruger og det forbrug de har, ingen skjulte gebyrer eller abonnementer.
Det synes vi er mest fair. 

Få strøm på
elbilen

Beboerne kan nemt starte og stoppe sin opladning med vores intuitive app, eller med deres bestilte ladebrik. 
Brugervenligt og simpelt.

Se boligforeningsreferencer her

Ofte stillede
spørgsmål

Foreningen kan etablere ladebokse på alle p-pladser. Vi anbefaler at der er minimum 6 ampere til rådighed til hver plads. Jo mere strøm der er til rådighed, des hurtigere vil bilerne oplade. Vores avanceret lastfordelingssystem vil sikre at den strøm der er til rådighed fordeles ligeligt mellem pladserne. Dette gælder både for anlæg med to pladser eller 160 pladser. Det er også muligt at sætte en fælles ladestander op, som kan bruges på rotationsordning.

Se inspiration til hvad andre foreninger har gjort her.

Vores installatørpartner kan analysere foreningens forbrug. Vi anbefaler at analysen foretages over to uger uden for ferie og helligdagsperioder, da dette giver det mest retvisende resultat. På den måde kan vi vejlede foreningen i hvorvidt der er ampere nok eller om foreningen anbefales at tilkøbe flere ampere.  

Kontakt os i dag og få sat analysen af foreningens forbrug igang.
Telefon nummer: 53704030
Mail: [email protected]

Foreningen kan vælge at benytte bygningens overskydende strøm eller tilkøbe nye ampere til ladeinfrastrukturen. Det er kun muligt at benytte de overskydende ampere fra fælles – og erhvervsinstallationerne. 

Se anbefalinger her, for at få undersøgt relevante parametre på det rigtige tidspunkt. 

Foreningen skal tage stilling til om ladeboksene kun benyttes af en enkelt bruger for hver p-plads, eller om ladeboksene skal stå på fællesområde tilgængelig for alle. Ved mere end tre ladebokse, er det vigtigt at foreningen vælger ladebokse, med avanceret lastfordelingssystem. Power Fuel benytter flere anerkendte fabrikanter, der opfylder disse krav, herunder ABB, Easee og Zaptec.

Se produkteksempler nedenfor. 

Foreningen kan selv bestemme, hvorvidt de vil betale elregningen eller om Power Fuel skal varetage al administration. I så fald vil elregningen blive betalt af Power Fuel og refusionen vil tilfalde beboeeren og indgå i opladningsprisen. Dette efterlader ingen administration til boligforeningen. 

Power Fuel varetager den fulde drift af foreningens ladebokse i hele samarbejdsperioden.
Vedligehold varetages af ejeren af ladeboksene.

Garantien opdeles i to dele:

  1. Garantien på ladeboksen er to år i henhold til købeloven. Nogle producenter tilbyder fem års garanti. Garantien tilfalder ejeren af ladeboksen.
  2. Ladeinfrastrukturen og den grundlæggende installation til ladeboksene udføres i henhold til AB18 af autoriseret elinstallatører. 

Foreningen skal beslutte, hvorvidt hver enkel beboer skal have sin egen ladeboks på sin egen p-plads. Eller om der skal være færre ladebokse tilgængelige for alle beboere. 

Se her hvordan andre boligforeninger har løst en smart ladeinfrastruktur i boligforeningen. 

Det er muligt for gæster at lade på foreningens ladebokse, da opladningen foretages via Power Fuels app og afregnes efter endt opladning. Det er op til foreningen eller den enkelte beboer om hvorvidt de ønsker at synliggøre muligheden for dette.

Hen mod 2030 vil belægning af elbiler være op mod 50% dette er politisk bestemt og Power Fuels målsætning imod den grønne omstilling. Power Fuel anbefaler at ladeinfrastrukturen i foreningen projekteres således at installationerne kan belastes med seks ampere per tilgængelig p-plads. 

 

Læs mere her om hvad boligforeningen skal være opmærksom på. 

Sæt strøm til
din boligforening.

Vi forstår vigtigheden af grøn omstilling i boligforeninger og tilbyder innovative løsninger til opladning af elbiler, herunder elbil ladestandere til hver enkel parkeringsplads men også fælles ladestandere, der passer perfekt til behovene i boligforeninger.

Med vores smarte ladeinfrastruktur kan boligforeninger effektivt imødekomme den stigende efterspørgsel efter elbilopladning blandt deres beboere. Vi forstår, at implementering af ladeinfrastruktur og elbil politik i boligforeninger er afgørende for at fremme bæredygtig transport og reducere CO2-udledning. Derfor tilbyder vi skræddersyede løsninger, der passer til din boligforenings behov og mål.

Vores ladeløsninger til elbiler er designet til at være en del af fremtidens bæredygtige transportinfrastruktur. Vi tilbyder også rådgivning om tilskudsmuligheder til ladestandere, hvilket gør det nemmere for boligforeninger at investere i grøn energi og elbilopladningsinfrastruktur.

Søger du pålidelige og effektive ladeløsninger til elbiler i boligforeninger? Vores ekspertteam står klar til at rådgive dig og hjælpe med at træffe de rigtige valg, for din boligforening.

Bliv kontaktet og hør om jeres muligheder

Ladestandere til Orangerihaven.

Orangerihaven i Rødovre har taget et skridt imod en mere bæredygtig fremtid. Boligområdet har netop investeret i installation og montering af 12 ladestandere, til fri benyttelse af foreningens beboerer.

En af de vigtigste faktorer for beslutningen om at investere i egne ladestandere er ønsket om at fjerne barrierer for elbiler og støtte op om det frie valg for ejerforeningens beboere, der med ladestandere tæt på deres bolig slipper for at stå i kø ved offentlige ladestandere og undgår potentielle ekstraomkostninger.

Flere af vores beboere er allerede skiftet til eilbil, og tallene kommer kun til at stige. Målet med de her ladestanderne er, at de beboere, der ønsker at bruge elbil, kan gøre det uden problemer eller bekymringer. Det skal være nemt at bruge elbil, hvis det er det, man har lyst til at køre i, siger Helge Michelsen, der er formand i Orangerihaven.

Produkteksempler

Ladeboksene nedenfor er eksempler på, hvad jeres boligforening kan beslutte jer for at have hængene.

Easee 11-22 kW

Alle Easee-produkter har en dokumenteret sikkerhedsstatistik og er omhyggeligt testet og godkendt af akkrediterede tredjepartsorganer. Ladeboksen har teknologisk avancerede sikkerhedsfunktioner, som er designet til at skabe en endnu sikkere og mere effektiv opladning af din elbil.

Zaptec Pro 22 kW

Ladeboksen byder på kvalitet og et robust design, som går godt i spænd med større parkeringspladser, nybyggeri og virksomheder  med omtanke for kompliceret lastbalancering.
Strømmen deles dynamisk på tværs af af alle ladestationer og balanceres mellem enkelt- og trefaset opladning.

Zaptec Go 22 kW

Med Zaptec Go har producenten kombineret traditionelt skandinavisk design med banebrydende norsk teknologi og skabt en af verdens mindste og smarteste ladestandere med maksimal effekt op til 22 kW. Zaptec Go er på størrelse med en tablet og har et minimalistisk design, der passer ind i omgivelserne.

Ro i maven

Du kan med vores app oplade din bil, når elprisen er billigst, du kan se kort over ladestandere, du kan få navigation til nærmeste ladepunkt og du kan se din faktureringshistorik. Kort sagt: Bekvemmelighed, altid lige i lommen.

Bæredygtig
mobilitet

Power Fuel arbejder aktivt med verdensmål 15 og 17.
Vi støtter Den Danske Naturfond med 100 m2 om måneden. 

For hver købte ladestander støtter og bevarer du 1 m2 natur.

Kontakt os

Udfyld formularen og så vender vi tilbage til dig. 






    Ved køb af ladeboks har du 2 muligheder.

    1. Ja tak, jeg ønsker service og refusion.

    Ved valg af service kan du føle dig tryk i dit køb, hvis nu uheldet er ude. Vi er altid tilgængelig for dig, og sikrer at din ladeboks fungerer.

    Med Power Fuels refusionsaftale får du 95 øre i refusion pr. opladt kWh. Uden særligt krav om at tegne en elaftale og uden binding.

    Kort fortalt, her er hvorfor du skal vælge service- og refusionsaftale

    Refusion er en tilbagebetaling af et beløb på 95 øre pr. kWh, som du bruger til opladning af din elbil.

    Hvis du bruger 300 kWh på at lade din elbil, så sikrer vi at du får din refusion der svarer til 285 kr. inkl. moms.

    Dette tiltag er lavet af staten, men du skal aktivt søge om refusion for at få det ud fra dit forbrug – Det kan være en masse bekymringer, rettelser og spild af din tid at håndtere og dobbelttjekke.

    Alt det kan vi håndtere for dig automatisk, så du er sikret at din refusion gennem vores refusionsaftale.

    2. Nej tak, jeg ønsker ikke en service- og refusionsaftale.

    Du får tilsendt ladeboksen direkte til dig, uden ekstra aftale.

    Hvis du har bestilt ladeboks med installation:

    Vi kontakter dig for at aftale tidspunkt for installationen.

    Vores koordinator screener for opsætning af ladeboks.

    Vi ankommer på aftalt tidspunkt og installere ladeboksen.

    Vi kører først når det virker.

    Hvad er en standard installation?

    Du vil blive kontaktet af vores installationsteam indenfor 2 arbejdsdage i hverdagene i tidsrummet kl. 8.00-15.00

    Power Fuels ladeløsning til private, sikrer en godkendt installation af dygtige elektrikere.

    I vores standard installation klargøres din installation til 11kW,  det vil sige, vi installerer 5G 4mm kabel.

    Din nuværende installation skal overholde gældende lovgivning.

    Vores elektrikere installerer en 20 ampere sikring, da en typisk husinstallation er forsikret med 25 ampere i vejen fra Netselskabet. Opgradering af sikringen til 32 ampere (22kW), er en ekstra ydelse vores installatørpartner vil opkræve.

    Vores standard installation indeholder:

    • Kørsel til adressen (tillæg ved ikke bro-faste øer).
    • Oplægning af 10 meter 5G4mm kabel
      (Kablet mellem din eltavle og ladestanderen)
    • Installation af sikring i din eksisterer eltavle.
    • Opsætning og montering af din ladeboks.
    • Konfigurering og test af din ladeboks.
    • Gennemgang af hvordan din ladeboks virker med Power Fuel App.

    Evt. gravearbejde skal foretages inden installation af din ladeboks. Kabelrenden skal være 40 cm. dyb og 25 cm. bred. Vores installationspartner skal oplyses herom, inden de ankommer til adressen og minimum 2 dage før.

    Er der ikke tilstrækkelig 4G i dit område, skal din husstand stille wifi til rådighed. Hvis grænseværdien overstiger -75 dBm anbefaler vi konfigurering til wifi. Såfremt signalet ikke er tilstrækkeligt, vil vores montører tilbyde køb af en wifi-extender til montering i din 230V stikkontakt.

    Læs også den fulde beskrivelse her:

    https://powerfuel.dk/hvad-er-en-standardinstallation/

    Udskiftning af eksisterende ladeboks

    Har du installeret en ladeboks udført af en autoriseret elinstallatør, skal du blot bestille en udskiftning, som indebærer følgende:

    • Autoriseret etableret installation af eksisterende boks.
    • Demontering af eksisterende boks.
    • Der skal være et foransiddende RCCB (kombirelæ enten 16A eller 20A).
    • Montering, tilslutning, konfiguration og test af den nye ladeboks.
    • Gennemgang af ladeboksen og Power Fuel app.

    Hvad indeholder en el- og refusionsaftale?

    Hej, beklager at siden ser lidt speciel ud – Vi arbejder på det

    08/04-2024

    Kontakt os

    Udfyld formularen og så vender vi tilbage til dig.