3 gode råd til en længerevarende opladning | Power Fuel

3 gode råd til en længerevarende opladning:

Hvis du ejer en el- eller hybridbil, er der en lille håndfuld ting du kan gøre under og efter opladningen, for at skåne batteriet og forlænge kørselsrækkevidden. Vi giver dig her 3 tips:

  1. Genvind energi

Hybrid- og elbiler har den smarte funktion, at de kan genbruge deres egen energi. Dette gøres når du bremser, og er særligt egnet til bytrafik. Størstedelen af alle elbiler, benytter elmotoren som motorbremse, så når der trædes let på bremsepedalen, generes der strøm til batteriet.

 

  1. Benyt øko-knappen

De fleste elbiler har et ECO-køreprogram. Her er det typisk aircondition og acceleration, der nedsættes og dermed øger batteriets rækkevidde pr. opladning.

 

 

  1. Varm/nedkøl bilen

Størstedelen af hybrid- og elbiler har den fordel, at bilens indeklima kan styres via en app, og dermed forvarmes/nedkøles inden køreturen. Hvis dette gøres imens bilen sidder til opladning, bruger bilen ikke strøm fra batteriet, og din elbil kan dermed fokusere på at bruge batteriet til en længere kørsel.

 

 

Kilde: www.fdm.dk

Hvad er en standard installation?

Du vil blive kontaktet af vores elektriker indenfor 48 timer i hverdagene i tidsrummet kl. 8.00-15.00

Power Fuels ladeløsning til private, sikrer en godkendt installation af dygtige elektrikere.

I vores standard installation klargøres din installation til 11kW,  det vil sige, vi installerer 5G4mm kabel.

Din nuværende installation skal overholde gældende lovgivning.

Vores elektrikere installerer en 16 ampere sikring, da en typisk husinstallation er forsikret med 25 ampere i vejen fra Netselskabet. Opgradering af sikringen til 32 ampere (22kW), er en ekstra ydelse vores installatørpartner vil opkræve.

Vores standard installation indeholder:

  • Kørsel til adressen (tillæg ved ikke bro-faste øer).
  • Oplægning af 10 meter 5G4mm kabel.
  • Installation af sikring i din eksisterer eltavle.
  • Opsætning og montering af din ladeboks.
  • Konfigurering og test af din ladeboks.
  • Gennemgang af hvordan din ladeboks virker med Power Fuel App.


Evt. gravearbejde skal foretages inden installation af din ladeboks. Kabelrenden skal være 35 cm. dyb og 20 cm. bred. Vores installationspartner skal oplyses herom, inden de ankommer til adressen og minimum 2 dage før.

Læs også den fulde beskrivelse her: https://powerfuel.dk/hvad-er-en-standardinstallation/

Få 500 kr. rabat, hvis du tegner en Grøn Strøm elaftale hos Velkommen.

Når du klikker boksen med rabatten af, vil dine oplysninger blive sendt til nettopower og blive brugt til at oprette elaftalen.

nettopower tilbyder en elaftale med variabel pris uden skjulte gebyrer. Prisen pr. kWh er indkøbsprisen på den nordiske elbørs, samt et tillæg på 0,125 kr./kWh. Der er intet abonnement og oprettelse koster 0 kr.

Du vil umiddelbart efter dit køb her på siden modtage din ordrebekræftelse fra nettopower. Ved køb acceterer du nettopowers forretningsbetingelser, som du finder her: https://www.nettopower.dk/el/forretningsbetingelser/