Afmystificering af elbiler | Power Fuel

Hos Power Fuel administrerer vi ladestandere til fremtidens førende køretøjer – nemlig elbiler.
Men i overgangen fra benzinbil til elbil, kan der opstå mange spørgsmål og fordomme om elbiler. Vi forsøger i denne artikel at klarlægge og afmystificere 3 misforståede ting om elbiler:

 

  1. Elbiler er ikke klimavenlige

Først og fremmest er elbilen drevet af batteri og el, i modsætning til benzin- og brændstofbilen. Og selvom elbilens batteri, produktion og opladning koster mere i klimaregnskabet, så er elbilen altså langt mere end dobbelt så klimavenlig som en ny fossilbil.

Udledningen af Co2 pr. km., er da også blevet udregnet til 90 gram for en elbil, hvorimod en fossilbil udleder 212 gram Co2 pr. km. Dette modbeviser påstanden om at elbiler ikke er klimavenlige. I 2030, opnår Danmark med den nye energiaftale, 100 procent vedvarende energi i elforbruget. Dette vil sige, at elbiler ikke længere udleder Co2 til den tid, når de bliver opladt.

 

  1. Elbiler kan ikke køre langt nok

En gennemsnitlig dansker kører 50 kilometer om dagen. Med en privat ladestander, er din elbil altid fuldt opladt hjemmefra, og faktisk foregår 85 procent af elbilsopladningerne hjemme på danskernes egne private grunde.

Afhængigt af din elbils optagende ladeeffekt, kan elbilen køre 100 km. efter 1 times opladning med Power Fuels ladestandere. I Power Fuels app, kan du se hvilke offentlige ladestandere der er tættest på din lokation, så du altid kan oplade på farten.

 

  1. Elbiler er dyrere end benzinbiler

Helt enkelt, er en elbil dyrere at købe, men langt billigere i forbrug, afgift og vedligeholdelse.

 

Kilde: www.dn.dk

Hvad er en standard installation?

Du vil blive kontaktet af vores elektriker indenfor 48 timer i hverdagene i tidsrummet kl. 8.00-15.00

Power Fuels ladeløsning til private, sikrer en godkendt installation af dygtige elektrikere.

I vores standard installation klargøres din installation til 11kW,  det vil sige, vi installerer 5G4mm kabel.

Din nuværende installation skal overholde gældende lovgivning.

Vores elektrikere installerer en 16 ampere sikring, da en typisk husinstallation er forsikret med 25 ampere i vejen fra Netselskabet. Opgradering af sikringen til 32 ampere (22kW), er en ekstra ydelse vores installatørpartner vil opkræve.

Vores standard installation indeholder:

  • Kørsel til adressen (tillæg ved ikke bro-faste øer).
  • Oplægning af 10 meter 5G4mm kabel.
  • Installation af sikring i din eksisterer eltavle.
  • Opsætning og montering af din ladeboks.
  • Konfigurering og test af din ladeboks.
  • Gennemgang af hvordan din ladeboks virker med Power Fuel App.

 

Evt. gravearbejde skal foretages inden installation af din ladeboks. Kabelrenden skal være 35 cm. dyb og 20 cm. bred. Vores installationspartner skal oplyses herom, inden de ankommer til adressen og minimum 2 dage før.

Har du købt en ladeboks med wifi

I forbindelse med installation af din ladeboks, skal husstanden stille wifi til rådighed ved installationsstedet på datoen for installeringen af ladeboksen.
Dit wifi skal kunne tilbyde 2,4 Ghz forbindelse til ladeboksen og den må ikke være dual-band. Hvis du er i tvivl, skal du ringe til din internetudbyder, som kan hjælpe dig med opsætningen. Hvis wifi-signalet ikke er tilstrækkeligt, vil vores montør tilbyde køb af en wifi-extender til montering i din 230V stikkontakt.

 

Har du købt en ladeboks med med 4G

Er der ikke tilstrækkelig 4G i dit område, skal husstanden stille wifi til rådighed ved installationsstedet på datoen for installeringen af ladeboksen. Hvis grænseværdien overstiger -75 dBm anbefaler vi konfigurering til wifi. Hvis signalet ikke er tilstrækkeligt, vil vores montører tilbyde køb af en wifi-extender til montering i din 230V stikkontakt.

Læs også den fulde beskrivelse her: https://powerfuel.dk/hvad-er-en-standardinstallation/

Få 500 kr. rabat, hvis du tegner en refusions- og elaftale hos Velkommen

Når du klikker boksen med rabatten af, vil dine oplysninger blive sendt til Velkommen og blive brugt til at oprette aftalen.

Ved at oprette en refusions- og elaftale hos Velkommen, vil du få en grøn elaftale og modtage din refusion gennem din elregning.

Velkommen tilbyder en refusions- og elaftale med variabel pris uden skjulte gebyrer. Prisen pr. kWh er indkøbsprisen på den nordiske elbørs, samt et tillæg på 0,1875 kr./kWh. Der er intet abonnement frem til d. 1/7 (herfeter 69 kr./mdr) og oprettelse koster 0 kr.

Du vil umiddelbart efter dit køb her på siden modtage din ordrebekræftelse fra Velkommen. Ved køb acceterer du Velkommens forretningsbetingelser, som du finder her: https://www.Velkommen.dk/el/forretningsbetingelser/