Brændstof vs. Elbil | Power Fuel

Brændstof vs. Elbil

I en tid som denne, hvor elpriserne stiger, er opladningstidspunktet den væsentligste faktor for at en elbil kan betale sig i forbrug. Vi giver dig hermed 3 tids- og pengebesparende grunde til at køre en elbil fremfor en benzinbil:

  1. Power Fuels bookingfunktion

Power Fuel har i samarbejde med Gate 21, Region Hovedstaden og Schneider, udarbejdet en bookingfunktion til elbiler. Funktionen er den første af sin slags i Danmark, hvor forbrugeren kan booke dedikeret ladetid. Med vores bookingfunktion kan du oplade når ladenetværket er mindst belastet og priserne dermed er billigst, og du kan forudbestille en ladetid på vores offentlige ladestandere, så du ikke kører forgæves. Hvis du foretrækker at oplade din elbil derhjemme, kan du med fordel købe en privat ladestander fra Power Fuel, hvor du kan følge priserne og planlægge din opladning, således at din elbil oplades på bestemte tider af døgnet, så du rammer de billigste tidspunkter.

 

  1. Gratis parkering

I København er det gratis at parkere på offentlige parkeringspladser på gadeplan med sin elbil. Du parkerer blot din elbil på den pågældende parkeringsplads (husk at stil p-skiven, hvis dette er påkrævet), og så kan parkeringsvagten selv se, om der er tale om en elbil.

I København er der også lavet 1281 parkeringspladser, som kun er forbeholdt elbiler – du kan se et kort over parkeringsmulighederne her: https://www.parkeringsinfo.dk/parkering-kobenhavn/specielle-parkeringspladser/elbiler.asp

 

  1. Billigere billån

Mange banker tilbyder mere fordelagtige billån til elbiler og hybridbiler. F.eks. ved Danske bank, hvor renten på billån til elbiler ligger på 0%, så der kun betales etableringsomkostninger. Ejerudgiften er da også lavere ved el- og hybridbiler end ved benzin- og dieselbiler.

https://www.hvilkenbil.dk/laan-til-elbilen-naesten-gratis/

Hvad er en standard installation?

Du vil blive kontaktet af vores elektriker indenfor 48 timer i hverdagene i tidsrummet kl. 8.00-15.00

Power Fuels ladeløsning til private, sikrer en godkendt installation af dygtige elektrikere.

I vores standard installation klargøres din installation til 11kW,  det vil sige, vi installerer 5G4mm kabel.

Din nuværende installation skal overholde gældende lovgivning.

Vores elektrikere installerer en 16 ampere sikring, da en typisk husinstallation er forsikret med 25 ampere i vejen fra Netselskabet. Opgradering af sikringen til 32 ampere (22kW), er en ekstra ydelse vores installatørpartner vil opkræve.

Vores standard installation indeholder:

  • Kørsel til adressen (tillæg ved ikke bro-faste øer).
  • Oplægning af 10 meter 5G4mm kabel.
  • Installation af sikring i din eksisterer eltavle.
  • Opsætning og montering af din ladeboks.
  • Konfigurering og test af din ladeboks.
  • Gennemgang af hvordan din ladeboks virker med Power Fuel App.


Evt. gravearbejde skal foretages inden installation af din ladeboks. Kabelrenden skal være 35 cm. dyb og 20 cm. bred. Vores installationspartner skal oplyses herom, inden de ankommer til adressen og minimum 2 dage før.

Læs også den fulde beskrivelse her: https://powerfuel.dk/hvad-er-en-standardinstallation/

Få 500 kr. rabat, hvis du tegner en Grøn Strøm elaftale hos Velkommen.

Når du klikker boksen med rabatten af, vil dine oplysninger blive sendt til nettopower og blive brugt til at oprette elaftalen.

nettopower tilbyder en elaftale med variabel pris uden skjulte gebyrer. Prisen pr. kWh er indkøbsprisen på den nordiske elbørs, samt et tillæg på 0,125 kr./kWh. Der er intet abonnement og oprettelse koster 0 kr.

Du vil umiddelbart efter dit køb her på siden modtage din ordrebekræftelse fra nettopower. Ved køb acceterer du nettopowers forretningsbetingelser, som du finder her: https://www.nettopower.dk/el/forretningsbetingelser/