Brændstof vs. Elbil

Brændstof vs. Elbil

I en tid som denne, hvor elpriserne stiger, er opladningstidspunktet den væsentligste faktor for at en elbil kan betale sig i forbrug. Vi giver dig hermed 3 tids- og pengebesparende grunde til at køre en elbil fremfor en benzinbil:

  1. Power Fuels bookingfunktion

Power Fuel har i samarbejde med Gate 21, Region Hovedstaden og Schneider, udarbejdet en bookingfunktion til elbiler. Funktionen er den første af sin slags i Danmark, hvor forbrugeren kan booke dedikeret ladetid. Med vores bookingfunktion kan du oplade når ladenetværket er mindst belastet og priserne dermed er billigst, og du kan forudbestille en ladetid på vores offentlige ladestandere, så du ikke kører forgæves. Hvis du foretrækker at oplade din elbil derhjemme, kan du med fordel købe en privat ladestander fra Power Fuel, hvor du kan følge priserne og planlægge din opladning, således at din elbil oplades på bestemte tider af døgnet, så du rammer de billigste tidspunkter.

 

  1. Gratis parkering

I København er det gratis at parkere på offentlige parkeringspladser på gadeplan med sin elbil. Du parkerer blot din elbil på den pågældende parkeringsplads (husk at stil p-skiven, hvis dette er påkrævet), og så kan parkeringsvagten selv se, om der er tale om en elbil.

I København er der også lavet 1281 parkeringspladser, som kun er forbeholdt elbiler – du kan se et kort over parkeringsmulighederne her: https://www.parkeringsinfo.dk/parkering-kobenhavn/specielle-parkeringspladser/elbiler.asp

 

  1. Billigere billån

Mange banker tilbyder mere fordelagtige billån til elbiler og hybridbiler. F.eks. ved Danske bank, hvor renten på billån til elbiler ligger på 0%, så der kun betales etableringsomkostninger. Ejerudgiften er da også lavere ved el- og hybridbiler end ved benzin- og dieselbiler.

https://www.hvilkenbil.dk/laan-til-elbilen-naesten-gratis/

Hvad er en standard installation?

Power Fuels ladeløsning til private, sikre en godkendt installation af erfarne installatører.

Vi har udarbejdet retningslinjer for hvad en standardinstallation hos Power Fuel indebære. Professionel rådgivning om optimal placering af ladestanderen i henhold til størst mulig sikkerhed og bedst mulig tilgang med din elbil.

Din nuværende installation skal overholde gældende lovgivning

Du skal have de fornødne ampere til rådighed i din installation, hvilket især er relevant ved installation af ladestanderen med effekt større end 11 kW. Sikring foran gruppetavlen må ikke overstige 63 ampere.

Levering og installation, samt automatisering til enten 1- eller 3- faset tilslutning inklusiv N, gældende for både 16 eller 32 A og fejlstrømsafbryder HPFI, enten som kombi eller separate enheder, i eksisterende el-tavle. Fejlstrømsafbryder er type A.

Fra eksisterende gruppetavle trækker installatøren kablet op til 15 meter langs eksisterende gulv eller væg. Ved eventuel føringsvej faktureres du pr. meter.

Vi sikrer at installationen opfylder de krav, som bilfabrikanter stiller i henhold til garanti. Vi tester og sikrer at din ladestander virker i henhold til gældende lovgivning. Afslutningsvis vejleder vi dig i den daglige brug.

Hvad ligger ud over standardinstallation

Størstedelen af vores kunder får installeret ladeboksen uden yderligere omkostninger. Der kan dog være særlige forhold, som gør at installationen kræver ekstra ydelser. Vores installatørpartner vil altid involvere dig i opgavens omfang og pris inden installationen påbegyndes.

Eventuelle ekstra omkostninger i forbindelse med installationen, faktureres direkte mellem installationspartneren og kunden. 

Læs også den fulde beskrivelse her: https://powerfuel.dk/hvad-er-en-standardinstallation/

Få 1.000 kr. rabat, hvis du tegner en grøn elaftale hos Velkommen.

Når du klikker boksen med rabatten af, vil dine oplysninger blive sendt til Velkommen A/S og blive brugt til at oprette deres elaftale “GrønEl”.

GrønEl er en elaftale med variabel pris og 100% grøn strøm. Prisen pr. kWh er indkøbsprisen på den nordiske elbørs, samt et tillæg på 0,1875 øre/kWh. GrønEl koster 0 kr. i abonnement.

Du vil umiddelbart efter dit køb her på siden modtage din ordrebekræftelse fra Velkommen A/S. Ved køb acceterer du Velkommens forretningsbetingelser, som du finder her: https://velkommen.dk/betingelser-energi