God ladekultur | Power Fuel

Ladekultur er den kultur, der omkredser den grønne tankegang og kørsel i elbil. Grobunden for god ladekultur, dannes af fleksible opladningsmuligheder.

Power Fuel bidrager til den gode ladekultur ved f.eks. at sørge for funktionel booking, som forhindrer at elbillister kører forgæves, og derfor kan booke en ladestander i vores app på forhånd, så de er sikret en ledig plads med opladningsmulighed. Bookingfunktionen er udarbejdet i samarbejde med Gate 21, Schneider og Region Hovedstaden.

Afstanden mellem de offentlige ladestandere er også noget, der er med til at fremme den gode ladekultur. Hos Power Fuel bestræber vi os på at du ikke skal køre langt fra hjemmet for at kunne oplade din bil offentligt. Vi har derfor igangsat roaming i vores app, som betyder at du kan oplade på alle Ionitys ladestationer ved hjælp af Power Fuels app. I app’en kan du nemt finde den ledige ladestander der er tættest på dig.

Når den pågældende bil i ladestanderen er køreklar eller fuldt opladt, kan næste kunde benytte ladestanderen, og dermed udnytter ladestanderen sit fulde potentiale.

Hvad er en standard installation?

Du vil blive kontaktet af vores elektriker indenfor 48 timer i hverdagene i tidsrummet kl. 8.00-15.00

Power Fuels ladeløsning til private, sikrer en godkendt installation af dygtige elektrikere.

I vores standard installation klargøres din installation til 11kW,  det vil sige, vi installerer 5G4mm kabel.

Din nuværende installation skal overholde gældende lovgivning.

Vores elektrikere installerer en 16 ampere sikring, da en typisk husinstallation er forsikret med 25 ampere i vejen fra Netselskabet. Opgradering af sikringen til 32 ampere (22kW), er en ekstra ydelse vores installatørpartner vil opkræve.

Vores standard installation indeholder:

  • Kørsel til adressen (tillæg ved ikke bro-faste øer).
  • Oplægning af 10 meter 5G4mm kabel.
  • Installation af sikring i din eksisterer eltavle.
  • Opsætning og montering af din ladeboks.
  • Konfigurering og test af din ladeboks.
  • Gennemgang af hvordan din ladeboks virker med Power Fuel App.


Evt. gravearbejde skal foretages inden installation af din ladeboks. Kabelrenden skal være 35 cm. dyb og 20 cm. bred. Vores installationspartner skal oplyses herom, inden de ankommer til adressen og minimum 2 dage før.

Læs også den fulde beskrivelse her: https://powerfuel.dk/hvad-er-en-standardinstallation/

Få 500 kr. rabat, hvis du tegner en Grøn Strøm elaftale hos Velkommen.

Når du klikker boksen med rabatten af, vil dine oplysninger blive sendt til nettopower og blive brugt til at oprette elaftalen.

nettopower tilbyder en elaftale med variabel pris uden skjulte gebyrer. Prisen pr. kWh er indkøbsprisen på den nordiske elbørs, samt et tillæg på 0,125 kr./kWh. Der er intet abonnement og oprettelse koster 0 kr.

Du vil umiddelbart efter dit køb her på siden modtage din ordrebekræftelse fra nettopower. Ved køb acceterer du nettopowers forretningsbetingelser, som du finder her: https://www.nettopower.dk/el/forretningsbetingelser/