God ladekultur

Ladekultur er den kultur, der omkredser den grønne tankegang og kørsel i elbil. Grobunden for god ladekultur, dannes af fleksible opladningsmuligheder.

Power Fuel bidrager til den gode ladekultur ved f.eks. at sørge for funktionel booking, som forhindrer at elbillister kører forgæves, og derfor kan booke en ladestander i vores app på forhånd, så de er sikret en ledig plads med opladningsmulighed. Bookingfunktionen er udarbejdet i samarbejde med Gate 21, Schneider og Region Hovedstaden.

Afstanden mellem de offentlige ladestandere er også noget, der er med til at fremme den gode ladekultur. Hos Power Fuel bestræber vi os på at du ikke skal køre langt fra hjemmet for at kunne oplade din bil offentligt. Vi har derfor igangsat roaming i vores app, som betyder at du kan oplade på alle Ionitys ladestationer ved hjælp af Power Fuels app. I app’en kan du nemt finde den ledige ladestander der er tættest på dig.

Når den pågældende bil i ladestanderen er køreklar eller fuldt opladt, kan næste kunde benytte ladestanderen, og dermed udnytter ladestanderen sit fulde potentiale.

Hvad er en standard installation?

Power Fuels ladeløsning til private, sikre en godkendt installation af erfarne installatører.

Vi har udarbejdet retningslinjer for hvad en standardinstallation hos Power Fuel indebære. Professionel rådgivning om optimal placering af ladestanderen i henhold til størst mulig sikkerhed og bedst mulig tilgang med din elbil.

Din nuværende installation skal overholde gældende lovgivning

Du skal have de fornødne ampere til rådighed i din installation, hvilket især er relevant ved installation af ladestanderen med effekt større end 11 kW. Sikring foran gruppetavlen må ikke overstige 63 ampere.

Levering og installation, samt automatisering til enten 1- eller 3- faset tilslutning inklusiv N, gældende for både 16 eller 32 A og fejlstrømsafbryder HPFI, enten som kombi eller separate enheder, i eksisterende el-tavle. Fejlstrømsafbryder er type A.

Fra eksisterende gruppetavle trækker installatøren kablet op til 15 meter langs eksisterende gulv eller væg. Ved eventuel føringsvej faktureres du pr. meter.

Vi sikrer at installationen opfylder de krav, som bilfabrikanter stiller i henhold til garanti. Vi tester og sikrer at din ladestander virker i henhold til gældende lovgivning. Afslutningsvis vejleder vi dig i den daglige brug.

Hvad ligger ud over standardinstallation

Størstedelen af vores kunder får installeret ladeboksen uden yderligere omkostninger. Der kan dog være særlige forhold, som gør at installationen kræver ekstra ydelser. Vores installatørpartner vil altid involvere dig i opgavens omfang og pris inden installationen påbegyndes.

Eventuelle ekstra omkostninger i forbindelse med installationen, faktureres direkte mellem installationspartneren og kunden. 

Læs også den fulde beskrivelse her: https://powerfuel.dk/hvad-er-en-standardinstallation/

Få 1.000 kr. rabat, hvis du tegner en grøn elaftale hos Velkommen.

Når du klikker boksen med rabatten af, vil dine oplysninger blive sendt til Velkommen A/S og blive brugt til at oprette deres elaftale “GrønEl”.

GrønEl er en elaftale med variabel pris og 100% grøn strøm. Prisen pr. kWh er indkøbsprisen på den nordiske elbørs, samt et tillæg på 0,1875 øre/kWh. GrønEl koster 0 kr. i abonnement.

Du vil umiddelbart efter dit køb her på siden modtage din ordrebekræftelse fra Velkommen A/S. Ved køb acceterer du Velkommens forretningsbetingelser, som du finder her: https://velkommen.dk/betingelser-energi