OFFEntlIG

POWER FUEL TILBYDER SAMLET OG FLEKSIBLE LØSNINGER I FORBINDELSE MED OFFENTLIGE LADESTANDERE

Hvad end i er en virksomhed, kommune eller ejerforening, som skal have offentlige tilgængelige laderstandere, administrere vi opladningen af disse med intelligent strøm. Systemet kan forberedes, således at i løbende kan tilføje flere ladestandere i takt med behovet stiger. Når forbrugeren skal lade deres elbil, skal de bruge POWER FUELS app, der er derved intet administrationsarbejde efterladt til jer. Såfremt i har valgt en samlet løsning, som involverer ladestanderen, udfører vi også gerne løbende service på denne.​​

​Vi tilbyder
​intelligent opladning
​til fremtidens elbiler

​ADMINISTRATION

​POWER FUELs app gør det nemt og fleksibelt når du skal lade din elbil. 

Efter du har downloadet appen, kan du starte og stoppe ladningen, samtidig med du har overblik over hvor mange kWh og dermed også kr. du bruger. 

Afregning sker efter endt ladning og du kan løbende følge med i transaktionerne via vores app. Vi sørger for softwareopdateringer, drift og vedligeholdelse af dit ladeudstyr. Opstår der komplikationer eller spørgsmål, udfører vi altid fuld service samt support.​

LADESTATION TIL ELBIL

POWER FUEL tilbyder fuld administration med bruger fakturering og montering af lade stationer til elbiler. Vores fleksible løsninger kan tilpasses til både kommuner hvad end det er til internt personale eller offentlige tilgængelige for kommunens borgere, virksomheder og boligforeninger over hele landet.

Den fornuftige beslutning om at køre elbil, skal gerne afspejle muligheden og fleksibiliteten for at kunne lade den op, lige så snart bilen holder stille. Dette gør den typisk i mange timer, uanset om man er på arbejde eller hjemme. Derfor har vi valgt at gøre det nemt for alle elbilsejere, ved at tilbyde intelligent opladning lige der, hvor behovet opstår.

​Hent vores app

​FAQ

POWER FUEL har optimeret et eksisterende kvalitets produkt og gjort det endnu bedre.

EVlink ladestationer er udviklet af Schneider Electric og er en del af vores varesortiment.

POWER FUEL har i samarbejde med Schneider Danmark, udviklet et administrationsmodul, der varetager brugerfladen og muliggøre en komplet løsning til slutbrugeren.

​​

ENKELT udvalg af ladestationer

Hos POWER FUEL tilbyder vi professionel opsætning og installation af ladestationer til elbiler, der sikrer dig en intelligent opladning.


Vi har et bredt udvalg af ladestationer og kan blandt andet tilbyde:​

Du kan læse mere om de forskellige ladestationer under fanen ”Produkter”.

LAD OS STÅ FOR ALT

POWER FUELs kunder skal ikke bekymre sig om administration eller fakturering af forbruget. Vi står for drift og vedligehold af ladestationerne og står altid klar til at hjælpe.

Samarbejdet med Schneider Danmark sikrer et kvalitetssikret administrationsmodul, som giver en komplet løsning til slutbrugerne af vores ladestationer.

Vores team består af elektrikere og installatører, hvilket sikrer dig kvalificeret hjælp – hver gang.​

KÆRLIGHED FOR NATUREN


​​​Power Fuel arbejder aktivt med FN's verdensmål 15 og 17 


​Vi støtter den Danske Naturfond
med 100 m2 hver måned

FOR HVER KØBTE LADESTANDER STØTTER OG BEVARER DU 1 m2 NATUR 

dendanskenaturfond-logo

SÅDAN KOMMER DU I GANG

Kontakt os, hvis du ønsker at få opsat en eller flere lade stationer. Vi vurdere i samråd med dig hvad dine behov og ønsker til den intelligente løsning er. Herefter kommer vi ud og foretager en besigtigelse af din ejendom, sammen med vores installationspartner.


​Efter inspektionen og samtalen med dig, fremsender vi et uforpligtende tilbud til dig på den rette ladestation, samt installationen. Når du har godkendt tilbuddet, aftaler vi en dato for selve installationen.

Til sidst foretages selve installationen af din nye ladestation. Vi sikre selvfølgelig at den virker, inden vi forlader stedet. Herefter, er du klar til at få opladt din elbil.

logo-hvid

Kontakt os​

53 70 40 30​

info@powerfuel.dk

Meterbuen 41

2740 Skovlunde

CVR: 41077719

© POWER FUEL A/S

Til virksomhed​Til privat        instagram     facebook (3)     linkedin