Ladebrik Erhverv

Ekstra ladebrik til Power Fuel ladestandere.

Vi kontakter dig for opsætning til din virksomheds- eller boligforeningskonto.

Skriv til os og få en pris  Sikker og
  brugervenlig

  Alle Power Fuels ladestandere lever op til EU’s høje sikkerhedsstandarder – og så har vi håndplukket de mest pålidelige mærker i den bedste kvalitet på markedet.

  Med Power Fuels app er det både nemt og overskueligt hvad end I er to eller hundrede der skal bruge ladestanderne. Vi hjælper selvfølgelig også med intelligent styring af systemet.

  Ladebrik til ladestander

  Rund og lige til nøgleringen.

  Intet specielt, bare en funktionel ladebrik.

  Samlede og fleksible løsninger

  Vi leverer til både store og små

  Uanset om jeres behov er stort eller lille, så kan vi hos Power Fuel hjælpe med den grønne omstilling. Vi hjælper med administrationen af jeres sytem – derudover kan systemet løbende forbedres, så I kan tilføje flere ladestandere i takt med jeres udskiftning af vognparken.

  En god partner på vejen

  Med vores landsdækkende netværk af ladestandere er I også sikret fleksibilitet når I er på vejen. Med vores app kan I nemt oplade på en af vores mere end 100 ladestandere.

  Adgang til hele vores ladenetværk

  Vi mener, at det skal være nemt at skifte til en grønnere omstilling. Derfor får I selvfølgelig adgang til alle Power Fuels ladestandere landet over, så I altid er sikret strøm på bilerne – uanset hvor I befinder Jer.

  Installation af Power
  Fuel ladeboks

  Vi har udarbejdet retningslinjer for hvad en standardinstallation hos Power Fuel indebære. Professionel rådgivning om optimal placering af ladestanderen i henhold til størst mulig sikkerhed og bedst mulig tilgang med din elbil.

  Så nemt er det

  Installation af
  ladestander

  Vi kontakter jer og aftaler nærmere ift. installationen. Vi kan varetage alt i denne forbindelse, hvis I ønsker det.

  Lad din bil op
  nemt og billigt

  Ladestanderen virker så snart vi kører igen. Herefter kan I begynde at lade på jeres nye ladestander fra Power Fuel.

  Refundering
  gennnem skat

  Det er muligt at få refusion for en del af elafgiften. Vi hjælper med refusionen, så det er nemt for jer. 

  Oplad din bil, når
  elprisen er billigst

  Du kan med vores app oplade din bil, når elprisen er billigst, du kan se kort over ladepunkter, du kan få navigation til nærmeste ladepunkt, du kan se din faktureringshistorik og sælge din strøm til andre brugere.

  Ofte stillede
  spørgsmål

  I abonnementet indgår fuld adgang til app’en med blandt andet roaming, intelligent opladning og berettiget refusion.

  Ladeboksen skal monteres af autoriseret elinstallatør og så skal du have et funktionelt HPFI-relæ. Overgangsmodstand til jord under 100 ohm.

  Refusionen bliver opgjort pr. kvartal, hvor du modtager 0,95 kr. pr opladte kWh. Pengene bliver tilbagebetalt på den konto der er registreret i app’en.

  En standardinstallation tager omkring 2-4 timer. Teknikeren tester og sikrer at installationen fungerer før afgang. Vi kører ikke før din ladestander virker.

  Power Fuel har produkter til enhver smag og pengepung.
  Fælles for alle ladebokse er at de lever op til EU’s højere standardkrav.

  Med en abonnement løsning hos Power Fuel bliver din ladeboks overvåget og fejl bliver indberettiget såfremt de opstår. Vi administrerer og søger refusionsafgift for opladet kWh.

  Vi har 24/7 telefonservice og hjælper dig gerne med eventuelle spørgsmål.

  Vi anbefaler at den er MID godkendt og en smart ladeboks, som kan kobles på ladeopertør. Dertil kommer designet af ladeboksen, som skal indtænkes i udeindretningen.

  Overdrag flytning til anden bruger direkte i app’en. Det er også muligt at tage ladeboksen med til din nye bolig.

  Dette kan gøres via vores opsigelsesblanket. Opsigelse er løbende måned plus 30 dage.

  Såfremt du har premium ladeboks, skal simkort returneres til;
  Power Fuel A/S, Meterbuen 41, 2740 Skovlunde.

  Vi sælger ikke kun grønne løsninger, vi støtter også forskellige projekter og initiativer.

  Power Fuel arbejder aktivt med verdensmål 15 og 17.
  Vi støtter Den Danske Naturfond med 100 m2. For hver købte ladestander
  støtter du og bevarer du 1 m2 natur.

  Hvad er en standard installation?

  Power Fuels ladeløsning til private, sikre en godkendt installation af erfarne installatører.

  Vi har udarbejdet retningslinjer for hvad en standardinstallation hos Power Fuel indebære. Professionel rådgivning om optimal placering af ladestanderen i henhold til størst mulig sikkerhed og bedst mulig tilgang med din elbil.

  Din nuværende installation skal overholde gældende lovgivning

  Du skal have de fornødne ampere til rådighed i din installation, hvilket især er relevant ved installation af ladestanderen med effekt større end 11 kW. Sikring foran gruppetavlen må ikke overstige 63 ampere.

  Levering og installation, samt automatisering til enten 1- eller 3- faset tilslutning inklusiv N, gældende for både 16 eller 32 A og fejlstrømsafbryder HPFI, enten som kombi eller separate enheder, i eksisterende el-tavle. Fejlstrømsafbryder er type A.

  Fra eksisterende gruppetavle trækker installatøren kablet op til 15 meter langs eksisterende gulv eller væg. Ved eventuel føringsvej faktureres du pr. meter.

  Vi sikrer at installationen opfylder de krav, som bilfabrikanter stiller i henhold til garanti. Vi tester og sikrer at din ladestander virker i henhold til gældende lovgivning. Afslutningsvis vejleder vi dig i den daglige brug.

  Hvad ligger ud over standardinstallation

  Størstedelen af vores kunder får installeret ladeboksen uden yderligere omkostninger. Der kan dog være særlige forhold, som gør at installationen kræver ekstra ydelser. Vores installatørpartner vil altid involvere dig i opgavens omfang og pris inden installationen påbegyndes.

  Eventuelle ekstra omkostninger i forbindelse med installationen, faktureres direkte mellem installationspartneren og kunden. 

  Læs også den fulde beskrivelse her: https://powerfuel.dk/hvad-er-en-standardinstallation/

  Få 1.000 kr. rabat, hvis du tegner en grøn elaftale hos Velkommen.

  Når du klikker boksen med rabatten af, vil dine oplysninger blive sendt til Velkommen A/S og blive brugt til at oprette deres elaftale “GrønEl”.

  GrønEl er en elaftale med variabel pris og 100% grøn strøm. Prisen pr. kWh er indkøbsprisen på den nordiske elbørs, samt et tillæg på 0,1875 øre/kWh. GrønEl koster 0 kr. i abonnement.

  Du vil umiddelbart efter dit køb her på siden modtage din ordrebekræftelse fra Velkommen A/S. Ved køb acceterer du Velkommens forretningsbetingelser, som du finder her: https://velkommen.dk/betingelser-energi